maanantai 18. lokakuuta 2010

Syysloma

Kuten jo aiemmassa viestissäni totesin, olen nyt hyvin ansaitulla syyslomalla. Aika on mennyt ihan siivillä ja oli jopa vähän sääli että koulusta on nyt viikon tauko. Tosin kyllä koen, että loma tulee tarpeeseen. Ei se koulu aluksi kauhean rankalta tuntunut, mutta nyt vähitellen alkaa tahti kiristyä ja kyllä tekemistä riittää. Lomalla koitan kyllä tehdä vähän lihaskuntoa ja venytellä, mutta tanssista koitan oikeasti pitää vähän lomaakin. Annan asioiden muhia päässä ja sitten loman jälkeen näkyy toivottavasti jotain edistystä jossain. :D(Eikö ole aivan ihanan värinen kiivi!? Ja keltaiset kiivit on vielä ihan tajuttoman hyviä! Nomnomnom!)

Loman jälkeen koulussa alkaa ensimmäinen isompi prokkis, nimittäin alamme tehdä Pakkastanssia. Se on semmoinen jokavuotinen projekti, kun Kuopiossa järjestetään pakkaspäivät aina joskus tammi-helmikuussa. Eli silloin esiinnymme ja tarkoitus on tehdä semmoinen koko perheelle suunnattu esitys, jonka teemana on fantasia. Odotan innolla, mitä tuleman pitää. Saimme esittää jo toiveitakin rooliemme suhteen opettajalle, jotka sitten otetaan huomioon rooleja jaettaessa. Eli saa nähdä esitänkö mä jotain mystistä fantasiaolentoa sitten!

Näin loman alun kunniaksi hankin itselleni muuten töitä jouluksi ja kohta lähden käymään kampaajalla. Saa nähdä kuinka uusiksi tää koko tukka nyt menee! Kuvia sitten kun saan uuden pääni kuvattua... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!