torstai 9. syyskuuta 2010

Koulukiireitä

No nyt se on ihan totista totta! Tää tyttö on aloittanut opiskelunsa tanssinopettajaksi ja toinen viikko on jo käynnissä. Sitä edelsi suuri muuttohässäkkä ja myöskin konehässäkkä, kun kannettavani meni sanomaan sopimuksensa irti ja olen edelleen ilman konetta. Eli koulun tietokoneluokka on ahkerassa käytössä kun koulutehtäviä teen ja lukkareita koitan selailla.

Eka kouluviikko meni tutustuessa ja orientoituessa ja sehän oli ihan puolikas viikko vaan, kun keskiviikosta aloitettiin. Tällä viikolla ollaan päästy jo ihan tanssimaan ja se tuntuu jo kropassa. Eli kaikki paikat jumittaa. :D Mut mahtavaa tää on, ihan unelmien täyttymys. Hulluahan tää itsensä rääkkääminen on ehkä joidenkin mielestä, mut en mä olekaan koskaan väittänyt, että kauhean täyspäinen olisinkaan...

Mä löysin digikamerani uumenista vanhoja kuvia Kälviän ajoilta! Voi kun tuli ikävä sitä upeaa porukkaa heti! (pusuja!) Ja aattelinpa nyt sitä kuvasaldoa vähän tähänkin purkaa, kun ei oikein muuta kuvamateriaalia nyt ole näitä postauksia piristämään.Niin, tämä on siis ihan kevään viimeisen prokkiksen jälkeen. Ja alemmasta kuvasta saa vähän paremman kokonaiskäsityksen. Ehkä. Ton viimeisen ässän vieressä on siis pusu. (Älkää kysykö...)Esityksemme nimi oli siis Tanssiteos ja juhlistimme hyvin sujunutta projektia koko porukalla hyvin railakkaasti. Kuten varmaan kuvista voi päätellä. Innostuttiin myös leikkimään huulipunalla. Voi niitä aikoja!

Mä olin ihan unohtanut, että meillähän oli siellä suuri tulva! Pohjanmaalla kun ollaan, niin sehän kuuluu asiaan...Kun pääsin ottamaan kuvat, niin veden pinta oli jo laskenut paljon. Tuo joen keskellä oleva saari oli parhaimmillaan kokonaan veden peitossa.Tässä näkyy, miten meillä jäi kivoja lätäköitä kun vesi laski. Ja koko tuo tummempi märkä alue (jos sen nyt erottaa) oli tosiaan veden peitossa aikaisempina päivinä.Aika huvittavan näköistä. Vedessä kasvavia puita...

Näihin nostalgisiin tunnelmiin on hyvä lopettaa. Tämä tyttö suuntaa nyt kotia kohti ja illalla rentoutumaan leffaan luokkakavereiden kanssa. Ja huominen pitäis jaksaa vielä tanssia! (Toivottavasti pääsen esittelemään pian kivoja muuttolaatikkokuvia teille.... Kone, tule jo huollosta!)

2 kommenttia:

  1. Voi eii! Olin ihan unohtanut nuo tekstit, mietin hetken että mitä varten sun kädessäsi on lukenut noin, mutta sitten muistin, että tuohan on niitä ganesissa kirjoitettuja :D Oishan mun nyt oma käsialani pitänyt tunnistaa! :D Voi ei ikävä! Hirmuinen! Piäs kivaa siellä kaukana ja kohtahan me jo nähään!

    VastaaPoista
  2. Haha, voi mitä muistoja! :D Kyllä tuli vähän naurettua kun noi kuvat löysin! Olin mäkin meinaan täysin unohtanut noi ihanat huulipunatekstit!
    Ja pidän kivaa! ;)

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!