keskiviikko 31. maaliskuuta 2010

Kokonainen.

Yksi tärkeä etappi on nyt koulunkin osalta takana, nimittäin soolot.Ja Suvia kiitän jälleen esityksen (ja harjoitusten) aikana otetuista kuvista!

Sooloja ollaan työstetty nyt siis oikeastaan koko kevät itsenäisesti ja aina muutama opettaja on vähän auttanut prosessissa.

Koko illan nimeksi tuli Sooloilua ja oma teokseni päätti illan ja kantoi nimeä Kokonainen. Musiikiksi olin valinnut Amy Winehousen You Know I'm No Good, tosin teokseni alkaa hiljaisuudella.

Alla pari kuvaa harjoituksista.

Sitten muutama sananen meikistä/hiuksistani. Halusin suht avoimet hiukset, sen tiesin heti. Hiukset kiharsin perinteisesti lettien avulla ja laitoin sen verran kiinni, etteivät olleet silmillä. (Suvi teki hienon letin! :D)
Ja meikistä... No, kerrankin kun sain vapauden vetäistä naamaani ihan sellaisen meikin kuin itse tahdon, niin tämmöinen glitterpläjäys syntyi tekoripsillä höystettynä. Kuvat on otettu esityksen jälkeen (kun kaikki meikit on jo hikoiltu pois) ja huonolla kameralla, mutta ehkä näistä saa jotain osviittaa.Ja me saatiin ruusut! <3

2 kommenttia:

  1. Aww söpöt meikit. Hitto kun olis päässy kattoon ton sun soolon. Siis toi biisi on aivan loistava. Luukutin sitä kerran niin pitkään että osaan ikuisesti sen sanat.

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :) Ja itsekin fanitan kovasti kyseistä kappaletta. Pakkohan sitä oli valita joku tosi hyvä biisi, mitä jaksaa kuunnella kyllästymiseen asti. :D Ja mä koitan päästä esittään sen vielä vaikka Toijalaan, jos sinne sit eksyisit sitä kattoon. :)

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!