keskiviikko 14. huhtikuuta 2010

Vähiin käy...

Siis uskomatonta, vajaa kaksi viikkoa enää koulua jäljellä! Se tietää siis sitä, että joudun pakkaamaan kaiken tänne Kälviälle saamani omaisuuden ja viemään kotiin. Onneksi on oma auto, niin ei tarvitse junalla raahata.

Tänään ja huomenna esitetään meidän uusinta prokkista, Tanssiteosta koululla. Teos käsittelee tanssiin liittyviä mielikuvia, arvoja ja asenteita. Kokonaisuus on aika humoristinen ja yleisö saa nauraakin, jos siltä tuntuu. Tänään ainakin oli todella hauskaa esiintyä ja toivotaan, että huomennakin yleisöä riittää.

Prokkiksen reenaamisen lisäksi aika on kulunut portfoliota väkertäen ja siinä sivussa ehdin käydä vähän shoppailemassa. Ostin alusvaatteita ja sitten alla olevista kuvistakin löytyvät niittikengät ja oikein nostalgisen topin. Kummatkin löytyivät H&M:ltä.

Kiitos kuvaamisesta Päiville, joka räpsäisi tosi edustavan kuvan kun tulin huoneeseen.

Enkä ole tainnut vähään aikaan jaksaa kuvata kynsiänikään, joten tässä tulisi kuvaa tämänhetkisistä kynsikoristeluistani:Alla käytin jälleen tuo La emme Beautyn halpislakkaa ja valkoisella Konad-lakalla noita kuvioita painettu päälle.

Ensi viikolla on siis jo kevätjuhla ja me tanssijat valmistelemme sinne semmoista pientä musikaalipläjäystä. Famea ja Chicagoa luvassa minun koreografioimana ja katsotaan, mitä muuta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!