torstai 22. huhtikuuta 2010

Last Days of Disco

Nyt se on kevätjuhlaa vaille valmis, nimittäin kouluni Kälviällä. Huomenna on siis juhla ja viikonloppuna pitäisi sitten kotiutua Hämeenlinnaan pysyvästi. Haikeaa on ja kamala ikävä tulee tätä kaikkea, eikä vähiten ihania koulukavereita. Vielä ei ole onneksi ihan tajuntaan iskenyt, että tämä kaikki ihana on ohi. Itku varmasti tulee sitten, kun asian tajuaa.

Tässä on viimeiset päivät kovasti harjoiteltu esityksiä kevätjuhlaa ja poltettu videoita tältä vuodelta, sekä tietenkin siirrelty kuvia koneille ja muistitikuille. Tässä siis olisi vihdoin niitä lupaamiani Jennyn ottamia kuvia syksyn tanssitunneilta.
Jenny siis opiskelee valokuvauslinjalla ja kävi muutamilla meidän tunneillamme kuvaamassa. Minun ja Vilman yhteiskuva taas on Etydit nimisestä prokkiksesta, jonka koreografina toimi Jarkko Mandelin.Ja viimeisenä löytyi vielä tämmöinen ei-ehkä-niin-tanssillinen-kuva Jennyn kamerasta. Suvin ottamia kuvia samaiselta päivältä löytyy aikaisemmasta postauksestani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!