tiistai 2. maaliskuuta 2010

I wanna do bad things with you

No, tänään se sitten alkoi, nimittäin True Blood.

Pakkohan se oli katsoa, suuri vampyyrifani kun olen. Olin kyllä varautunut, ettei sarja niinkään keskity vampyyreihin vaan enemmänkin seksiin. Joo, niinhän se vähän meni. En siis ole vielä yhden jakson jälkeen kovin vakuuttunut, mutta en vielä luovuta. Kokeillaan ens viikolla uudestaan, joko koukuttuisin.

Miksi se sitten ei oikein iskenyt? No, ehkä lähinnä siksi, että sarjan vampyyrikuvaus ei vastaa mun odotuksia, tai siitä nyt vaan puuttuu se kaikki glamour jonka vampyyreihin yhdistän. Semmoset pikkukaupungit ja räkälät ja känniset likaiset äijjät ei oo mun juttuni ja vampyyreista kun on kyse, niin nehän on maailman kauniimpia olentoja ja hienostuneita. Tässä sarjassa ei oo mitään hienostunutta.

On sarjassa jotain kivaa ja mielenkiintoista ja odotan, että se vielä jossain vaiheessa koukuttaa mut. Mutta jostain ihan eri syystä kuin vampyyrien takia.

No, jos joku muu sattui sarjaa seuraamaan niin saa olla eri mieltä (tai samaa) kanssani. :)

Loppuun vielä sarjan huikean hyvä tunnusbiisi. Tähän ollaan tanssittu Kälviällä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!