sunnuntai 28. helmikuuta 2010

Kälviämalleilua

Näin lomani alkamisen kunniaksi (ja pitkän hiljiaselon takia) laitan nyt tämmöisen hurjan kuvasateen yli kuukauden takaa. Eli nämäkin kuvat ovat on otettu 18.1. kun meillä oli koulussa itsenäistä opiskelua ja me Suvin kanssa hypittiin ulkona lumihangessa puolialasti. Kiitos siis vielä kerran Suville kuvaamsesta ja kuvien jälkikäsittelystä. :)

Ja nyt tervetuloa Ninan poseerasukouluun... :DJa loppuun vielä muutama jälkikäsittelemätön loppukevennyskuva. :)Nyt on siis viikon talviloma/hiihtoloma, miksi muuksi sitä nyt voi vielä kutsua. Hyvällä säkällä pääsen käymään Ideaparkissa tässä ensi viikon aikana, niin ehkä mulla ois sit jotain uusia vaatteita kuvattavana. :)

Ja pakko vielä kehua tuota ihanaa tekoturkista, jonka ostin siis JC:stä ihan huippuhalvalla (-70%). Se on ollut niin lämmin! Paras talvitakki ikinä! :) Ilman sitä en ois kyllä tuolla Kälviällä pärjännyt!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!