perjantai 5. maaliskuuta 2010

Juustokakkua ja ravintolaruokaa

Tänään on taas ollut oikein herkuttelupäivä! (No, tää on ollut aika herkutteluviikko...) Äiti meinaan teki juustokakkua (nam!) ja käytiin vielä Popinossa syömässä hyvässä seurassa. :)Kerrankin sain kuva päivän asusta, niin täytyyhän sellainenkin postata pitkästä aikaa.

Turkoosi paita GinaTricot
Musta toppi H&M
Kaulahuivi kirpparilta
Kengät Norjasta
Farkut KoneHelsinki Jeans

Lisäksi tähän kokonaisuuteen kuului vielä harmaa takki (H&M) ja valkoinen pipo (KappAhl).Ja tässä nyt vihdoin taas kuvaa kynsistäni, kerrankin saa kuvasta jotain selvää, koska kuva on otettu järkkärillä ja kuvaajana Suvi. :)

Nämä on siis en mun ystävänpäiväkynnet. Siksi siis sydämiä. :) Löysin vähän aikaa sitten tuommoisen paketin valkoisia kynsitarroja, oavt tulleet jonkun manikyyrisetin mukana joskus aikoja sitten ja olen nyt ihan innolla käyttänyt niitä. Lakka on Nivean Turbo Colour ja sen luvataan kuivuvan 45 sekunnissa! Ja kyllä kuivuu muuten nopeasti. Päällä sopivan paljon Revlonin top coatia.

Olen tässä aika onnistuneesti muutellut tätä blogin ulkoasua melkein päivittäin ja etsin nyt kovasti uutta mieleistä valmisleiskoista, kun siihen vanhaan halusin jotain muutosta. Että tämmöisellä värityksellä ja mallilla mennään taas vähän aikaa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!