sunnuntai 7. maaliskuuta 2010

Ihanan kallista, eiku ihanan halpaa.

Hiihtoloma on jo melkein ohi (tai mitä sitä kieltämään, se on ohi), joten aiheellista on kai kysyä, miten olen lomaani viettänyt? No, shoppaillen tietenkin. :)


Farkkutakki KappAhlista. Vielä kun tulis semmoiset kelit, että tätä pääsis käyttään. Kevät, tule jo!


Vasemmalla: Broadwayn ruutupaita ei pääse mitenkään oikeuksiinsa henkarissa, täytyy yrittää kuvata se päällä. Violetti Marilyn-huppari (oikealla ylhäällä) on todellinen alelöytö cittarista, 8€! Ja harmaa tunika 3/4 hihoilla oli merkiltään muistaakseni the Girls Club.

Lisäksi ostin aivan vaaleat harmaat farkkulegginsit KappAhlista. Niistä löytyy takataskut ja kaikkea. Hieno löytö. :) Ehkäpä ne tulee kuvattua joskus sitten kun niitä käytän.

Kuvista puuttuvat myös leginsit, joita ostin nyt vähän varastoonkin. Eli ostin täyspitkät mustat kakaiset ja vielä samanlaiset tummat violetit. Ja koska violetti oli niin kiva väri, ostin samaa väriä myös lyhyemmät. :) Nyt ehkä raaskii jo reeneissä/esityksissäkin käyttää leggareita, kun ei ne ihan heti lopu kesken.Niin ja tarttui sieltä kaupoista tämmöisiäkin tilpehöörejä mukaan. Kynsitarrat ja harja Anttilasta, ranskalainenmanikyyri-setti ja violetti glitter eyeliner H&M.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!