keskiviikko 19. elokuuta 2009

Ma-ma-Maadonna

Vieläkin jaksan hehkuttaa tuota Madonnaa. Kiitos Suomen konsertin, telkasta on tullut paljon Madonna dokkareita yms. ja olen niitä nyt katsellut keikan jälkeen, kun silloin aikanaan en niitä ehtinyt katsoa, vaan tallensin digiboxiini.

Tosi mielenkiintoisia ovat olleet nauhoittamani ohjelmat ja yllätyin todella positiivisesti niitä katsellessani. Ihailen nyt tosi paljon Madonnan paloa olla todellinen artisti ja esiintyjä, kuinka hänen konserttinsa ovat muutakin kuin vain kappaleita, ne ovat kasvutarina ja kokonaisvaltainen esitys. Nianen on fiksu ja oli hienoa kuulla hänen mielipiteitään asioista ja moni kommentti pisti miettimään asioita.

Erittäin hyvin jäi mieleen pätkä dokkarista Madonna - Diiva vai tähti. Madonna oli maailmankiertueella Kanadassa ja juuri ennen toisen shown alkua poliisit tulivat vaatimaan, että Madonna siistii showtaan. Ei siis mitään haarojen koskettelua tai muuta rietasta, muuten tähti pidätettäisiin. No, Madonna kieltäytyi muuttamasta showta ja sanoi mielummin peruvansa keikan. Lopulta poliisit eivät pidättäneetkään Madonnaa, vaikka show olikin samanlainen kuin kaikkialla muualla. Myöhemmin kun media kuuli tapauksesta, poliisit yrittivät väittää, että olivat paikalla vain tekemässä perus tarkistuksen Madonnan showta koskien, eivätkä löytäneet huomautettavaa. Just juu, huvittavaa oli kun koko pidättämisellä uhkailu oli tullut nauhalle.

Tässä samalla on hyvä myös esitellä Roomasta saamiani tuliaisia, joita en olekaan vielä täällä esitellyt. Eli tässä tulee...Ensinnäkin sain tuollaisen aivan mahtavan näköisen pullon jotain sitruunalikööriä. Siis sehän on kengän (tai Italian) muotoinen, niin ymmärrän täysin, miksi e piti mulle tuoda. En tiedä raaskinko ikinä sitä juoda, mutta jos juon, niin pakkohan tuo pullo on sitten täyttää jollakin vesivärillä tai jotain. :D

Sain myös aivan ihanan kesämekon, jossa on tosi kiva leikkaus ja värityskin on oikein paljon mieleeni. kaula-aukko on v-mallinen ja siinä on solmu rinnuksissa. Yläselässä on reikä ja mekko näyttää tosi kivalta päällä. Eikä mulla edes ole paljoa mekkoja. Sen lisäksi sain aika huipun käsilaukun, joka on ehdottomasti mun värinen. Niin söpö! Siinä on vielä noista tilkuista tehty kilpikonna, jota en meinannut ensin millään huomata. Vähän hauska idea. Eikä taida tämmöistä toista kävellä ihan heti vastaan.

Ja toivottavasti moni bongasi Yle Teemalta Madonnan keikkataltioinnin Buenos Airesista! (Tuli sekin joku pari päivää ennen Suomen keikkaa.) Oli meinaan ihan mahtava ja sama show, minkä se veti myös Suomessa! se on mulla edelleen tallessa boxissa, niin voin fiilistellä keikkatunnelmia sitten vielä myöhemminkin. Ja siitä voi katsoa tarkemmin niitä yksityiskohtia, jotka jäi siellä Jätkäsaaressa huomaamatta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!