maanantai 17. elokuuta 2009

Muodonmuutos

Empä ole vielä tänne ehtinyt postata kuvia viimeisimmistä kynsistäni, enkä uusista hiuksistani. Eli tässä nyt tulee! (Klikkailkaa taas isommiksi...)

Tämmöiset ovat siis uusimman kynteni. Pitkän on jo ja oikeastaan kokonaan jo omaa kynttä, dipit on jo kasvaneet oikeestaan ulos, vain siis geelivahvennetut. Tosin nämäkin on olleet jo kuukauden, joten ei oo kyllä enää yhtä kauniit. Valitsin nyt tuommoiset mustat koristeet, joista tykkään hirmuisesti ja niistä on tullut tosi paljon kehuja.Ja tässä nyt on uudet hiukseni. Eli leikkasin huonot latvat pois ja koitin säilyttää hiukset mahdollisimman pitkinä. Kyllä huomaan, että pituudesta on vähän lähtenyt, mutta pian ne taas kasvaa! Ja pitkästä aikaa otin tumman ruskean pohjan ja vaaleita raitoja. Tykkään. Heti joku asiakas kassalla kehui, että mulla on tosi kauniit hiukset! :)

Ja lopuksi vielä pari uutta hankintaani, uusi olkalaukku (johon menee läppärikin) ja ihan must have Marilyn Monroe -paita! Todellinen löytö Citymarketista (josta siis kummatkin on ostettu)!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!