torstai 13. elokuuta 2009

It's Britney Bitch... And Madonna!No nyt ne on kummatkin nähty, nimittäin Britney ja Madonna. Kumpikin keikka oli aivan mahtava ja kummankin keikan voisin mennä katsomaan uudelleen.

Britney keikkaili siis Hartwall Areenalla 16.7.2009 ja Madonnan käväisi Jätkäsaaressa 6.8.2009.Tämmösen paidan hankin B:n keikalta. Kiva kun ei näytä yhtään keikkapaidalta ja oon saanut tosi paljon kehuja ihmisiltä, jotka ei oo ees tajunneet et se on Britney-paita. :) Oli niin magee, et oli pakko ostaa.

Britneyn keikasta ei valitettavasti ole kuvia, koska kiireisen lähdön vuoksi en ottanut edes kameraa mukaan, enkä olisi itse keikasta saanut ees kuvia kun järkkärit seisoi kyttäämässä kameroita suoraa mun edessä. Ja takaani takavarikoitiin keikan ajaksi yks järjestelmäkamera ja oltiin kyllä tosi tarkkoja kuvaamisesta. Kauempaa ois ollut helppo kuvata, kun kukaan ei ois siellä pimeessä sinne ylös nähnyt...
Mutta mulla oli tosi hyvä paikka, muutaman metrin päässä keskellä olevasta päälavasta, eka penkkirivikatsomossa. Eli mun ja lavan välissä oli vain se kulkureitti, josta esim. kaikki lavan alle poistuneet tanssijat kulki pukkareihin.

Jos haluatte muuten nähdä kuvia Britneyn Helsingin keikalta, niin siirtykää ihmeessä tänne: KillThe Light.Org

Ja katsokaa hyvälaatuisia videoita seuraavista linkeistä: Radar, Womanizer, Circus, Piece of Me, If U Seek Amy ja Boys. LauiiHD:llä oli muitakin tosi hyvä laatuisia videoita, katsokaa ihmeessä. En jaksanut kaikkia tähän linkata.

Kun noita on katsonut, niin tuskin kukaan voi sano, ettei keikka ollut todellainen show. Harmi vain, että Everytime oli ainoa, jona B todella lauloi livenä ja hyvin vähän Britney mitään yleisölle sanoi. Mutta upeaa oli, todella massivinen show ja tanssijat oli upeita, lavasteet oli upeita ja koko ajan tapahtui paljon. Biisit olivat mahtavia ja asut olivat upeita, parasta oli se, että näin kaikki yksityiskohdat. Näin todella mitä B:llä oli päällä ja millaisia kenkiä se käytti. Se oli hienoa! Ja musta vaan oli upeaa nähdä, että Britney todella pystyi oikeasti tuohon kaikkeen. Luulin jo, että sen ura ois niin ohi kun oli sitä kaikkea sekoilua.

Ja se ei ollut läski. Ihan naurettavaa nostaa jotain tommosta otsikoihin kun mäkin olen läskimpi kuin Britney. Huoh.Kuvituksena on nyt siis oikeastan täysin vain kuvia Madonnan keikalta. Siellä kun sai kuvata vapaasti ja sain mielestäni ihan kohtuullisia kuvia, vaikka kaukana oltiinkin, kun ei viitistty tunkea pahimpaan ryysikseen ja vähän kauempaa jopa näki paremmin itse lavalle. Sinne edemmäs oli ryhmittyneet jotkut über pitkät hujopit ja niiden takaa ei tietty nähnyt mitään, varsinkaan kun ei sattunut korkkareita mukaan.

Tässä vähän kuvia itse lavasta. Pari kuvaa nappasin jo matkalla kohti keikkapaikkaa. Tosi hyvin päästiin siis paikalle. Tultiin junalla Hesaan ja käveltiin Jätkäsaareen muun lössin mukana. Pois päinkin pääsi muuten tosi helposti, missään kohtaa ei ihmismassa jumittanut, vaan äkkiä homattiin, että mehän ollaan ulkona alueelta. Niin ja olihan toi niin näyttävä kokonaisuus, että piti pari kuvaa napata kokonaisuudesta. M-logot ilmestyi screenille kun keikka alkoi.

Ja tämmöistä fanikamaa oli tarjolla. Ei ollut loppujen lopuks niin ylihinnoiteltua kuin kvuittelin, joten ostin virallisen keikkapaidan. Se maksoi 30e. Ja s-koko oli jopa ihan sopiva, ladyfiteissä se ois kyllä ollut ihan naurettavan pieni, mut kaikki viralliset keikkapaidat oli perus t-pata mallia. Pikkukrääsä oli aika kallista, kuten joku muki 15e. Mutta olen tosi tyytyväinen mun paitaan, on tosi tyylikäs kuva mielestäni. Ja selässä oli tietty keikkakalenteri. Alla kuvat edestä ja takaa:

On muuten muutama tämmöinen paita kävellyt vastaan ihan täällä Hämeenlinnassakin. Yksi työkaverinikin osti samaisen paidan. Mutta se olikin ehdottomasti hienoin. :)

Tässä ihan sekalainen seurakunta kuvia keikasta. Oli tosi paljon kaikkea ja paljon jäi kuvaamattakin, koska halusin todellakin myös nauttia keikasta, laulaa ja tanssia mukana. Ulkona oltiin, mutta silti koko keikka meni oikeastaan t-paidassa ja polviin käärityissä farkuissa, niin lämmin siellä ihmismassassa oli hyppiä, vaikka Madonan väittikin, että Suomessa on iltaisin kylmä.

Erityisesti mut sytytti She's Not Me, koska se on mun yks lempparibiisi uudelta levyltä ja ollaan tehty siihen tanssikin, niin sillä on siksikin oma merkityksensä. Osaan koko biisn ulkoa ja mukanahan me laulettiin koko biisi. Silloin lavalla nähtiin myös noita Madonnaklooneja, joista yksi neljännessä kuvassa.Madonna tanssi todella paljon ja soitti paljon myös itse kitaraa. Lisäksi Madonnalla ei paljoakaan hengähdystaukoja ollut, joten kamala kuntohan tossa hommassa tarvii olla. todellakin pisteet M:lle. Lavalla hypittiin hyppynarua (josta löytyy kuva alempaa) ja nyrkkeiltiin Die Another Dayn tahdissa.

Positiivisena yllätyksena mainittakoon lopetusbiisi Give it 2 Me, joka ei enää levyllä oikein sytytä, mutta toimii mahtavasti livenä. Vanhoista biiseistä oli tehty hyviä uusia versioita, vaikka Frozenin hidasta koskettavaa versiota kyllä kapasin tuon tanssiversion sijasta. Uudistettu Like A Prayer taas oli ihana. Ja paljon kuultiin musaa uudelta levyltä, joku kahdeksan kappaletta. Ja hyvä niin, ne biisit osasin melkein kaikki ulkoa. 4 Minutes oli tietty ehkä keikan paras biisi, se vaan on edelleen niin hyvä ja livenä tietty ihan uusi kokemus.Yllä olevassa kuvassa taas Madonnaklooneja vasemmalla. Niin ja nähtiin/kuultiin keikalla Britneytäkin hieman, kun Human Naturen taustalla pyöri video, jossa Britney esiintyi. Jossain kohtaa biisiä taustascreenille ilmestyi Britneyn kasvot ja kajareista kajahti "It's Britney Bitch!".

Muutenkin keikka oli tosi upeasti toteutettu sen osalta, että Madonnalla oli uudella albumilla monia vierailevia tähtiä. Screenillä komeilivat kaikki fiittaajat kerrostalon kokoisina aina kun heidän äänensä kuului kajareista. Eli Britneyn lisäksi tuli nähtyä esim. Justin Timberlake, Timbaland ja Kanye West.Kaikki varmaan haluais nyt tietää kumpi keikka oli parempi? Mä en valitettavasti osaa vastata siihen kysymykseen, koska kumpikin oli niin erilainen kokemus. Britneyn pääsin näkeen niin läheltä, että lopussa se paperisilpppusuihke ammuttiin aivan mun edestä ja se satoi suoraa mun päälle. Se oli upeaa. Madonnan keikalla taas oli semmoinen upea fiilis, kun koko järkyttävän suuri ihmismassa oli aivan fiiliksissä ja yhdessä siellä laulettiin ja tanssittiin. Koko ajan ei suoraan lavalle nähnyt, kun ei jaksanut varvisella ja halusi tanssia, mutta onneksi screeniltä näki tosi hyvin.Britneyhän on ollut mun idoli iät ja ajat. Mä oon aina fanittanut sitä ja omistan kaikki sen levyt kokoelmaa lukuunottamatta. Nuorempana oli seinät täys B:n kuvia ja osasin kaikki biisit ulkoa (osaan kyllä edelleen suurimman osan!). Madonna on aina ollut hyvä, mutta en oo yhtään samalla tavalla ikinä hurahtanut Madonnaan. vasta viime vuosina oon alkanut enemmän kuunteleen Madonnan tuotantoa, niin uutta kuin vanhaakin. Levyjä omistan vain kolme kappaletta, mutta nyt voisin ostaa lisääkin niitä vanhempia. Aina mä olen Madonnaa arvostanut, koska onhan se tehnyt aivan mielettömän uran ja se on kyllä niin legenda. Jotenkin ton keikan jälkeen vaan arvostan vieläkin enemmän. Nyt mulla on ihan semmoinen uudenlainen madonnahuuma päällä. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!