keskiviikko 2. syyskuuta 2009

Kälviä Calling!

Nyt on tämä tyttö siis Kälviällä! Yli kuus tuntia ajoin ja matkaan lähdin siis aamu kuudelta tiistai aamuna, vai pitäisikö sanoa yönä. Perillä olin hieman yli kuuden tunnin ajon jälkeen ja pahemmin en edes eksynyt. Sitten edessä olikin pikainen asuntolassa käynti ja kämppäkaveriin tutustuminen. Sain juuri tavarat kannettua huoneeseen kun pitikin jo lähteä tervetulotilaisuuteen.

Eka päivä meni siis uusia paikkoja ihmetellessä ja ihmisiin tutustuessa. Meitä tanssilinjalaisia on yhdeksän ja meidän kanssa yhtä aikaa aloitti myös valokuvauslinja. Kämppiksen sain tanssilinjalta ja muut tanssijat/valokuvaajat asustelee kaikki (kaikki asuntolassa asuvat siis) aika tässä lähellä, eli helppo on iltaisin kokoontua viettämään aikaa. Lukkaritkin on nyt jaettu koko syyskaudeksi, eli ohjelma on aika hyvin tiedossa. Siitä tarkemmin myöhemmissä postauksissa. Me muuten lähdetään Norjaan syysloman jälkeen!

No, ensi vaikutelma oli siis upea ja olen aivan innoissani! Hyvä vuosi on tulossa ja koitan parhaani mukaan kaikesta raportoida täälläkin. Meitä tanssijoita on tosi eri laisia ja vähän eri puolilta Suomea, joten kivan sekalainen porukka. Asuntolassa asuviin on tosiaan ehtinyt jo hyvin tutustua ja mukavilta vaikuttavat kaikki. (Mitä nyt noi peruskoulusta suoraan tulleet ammattitutkintoa suorittavat hetkittäin saattavatkin lapsellisuudella ja meluamisella hermoja koetella, mutta onneksi niiden kanssa ei tarvi olla paljoa tekemisissä.) Kaukanahan tämä vähän on tuosta Hämeenlinnan kodista, mutta siellä pitäisi päästä käymään aika monena viikonloppuna kyllä. Ensi lauantaina on koulua, mutta sitten ens viikko loppuukin jo torstaihin ja pääsen silloin siis suuntaamaan kulkuni taas kotia kohti.

Tässä vielä muuten päivän asu muutaman viikon takaa, kun oli Elomessut. Käytin melkein samaa asua kaksi päivää, lauantaina farkut jalassa ja sunnuntaina arskat päässä. Olen aivan ihastunut tuohon Ginan tunikaan.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!