sunnuntai 27. syyskuuta 2009

Saltimbanco

Oi, voih ja ah!

Eli tänään olin katsomassa Cirque du Soleil Saltimbanco showta Helsingissä Hartwall-areenalla. Olen tämän kyseisen porukan nähnyt aiemminkin, kävin meinaan katsomassa Delirium nimisen esityksen vuosia sitten kun se Suomessa esiintyi. Ja olin silloin aivan haltioissani! En ole koskaan nähnyt mitään vastaavaa. Ja en nytkään pettynyt. Koko show oli niin uskomaton, painovoiman vastainen ja näyttävä, että ei sitä voi sanoin kuvailla! Ostakaa hyvät ihmiset liput ja menkää katsomaan, jos sellainen mahdollisuus vielä on tai tulee!

Olen kyllä vahvasti sitä mieltä, että en halua ikinä enää nähdä perinteistä tai normaalia sirkusta. Se on vain tylsää. Tämä oli kokemus. Enkä varmasti koskaan unohda tätä.

Niin ja sain aivan mielettömän ihanan hupparin fanistandilta. Selässä enkelinsiivet ja edessä hieno 'Cirque du Soleil' teksti tribaalikuvioilla varustettuna. Kiitos äiti! Kuvaa tulossa mahdollisimman pian!

Ja lopuksi, antaa videoiden puhua puolestaan. Löysin tämmöiset videopätkät YouTubesta, ei ole laatu taas mikää päätä huimaava, mutta näettepähän vähän, että mistä oli kyse.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!