maanantai 29. joulukuuta 2014

Värikkäitä kynsiä

Nyt kun joulu on saatu pois alta ja kaikki ovat kyllästyneitä punaisiin ja vihreisiin kynsiin, niin on ihan hyvä kai välillä postailla kynsikuvia, jotka ovat "jotain ihan muuta" ja täysin vuodenaikaan sopimattomia? Tai no, nuo toiset kynnet voisivat olla vuoden vaihteeseen sopivat, koska ne tuovat vähän mieleen ilotulituksen.


Kehittelin lakakusta Polish Me Sillyn Chick Rule lakan ympärille ja päädyin valitsemaan sen kaveriksi kaksi neon lakkaa China Glazelta: Sun-kissed ja Hang-Ten Toes. Lisäksi koristeluun halusin käyttää Essencen neon niittejä.


Toiset kynnet tosiaan tuovat ainakin minulle vähän mieleen ilotulituksen. Idea lähti Essencen Rock Out!! lakoista, joita halusin päästä testaamaan. Valitsin sitten kaveriksi pari Models Ownin Mirroroballia, joita en ole aikoihin käyttänyt. Kultainen on Disco Inferno ja vihreä Dancing Queen. Vähän olivat jähmeäksi menneet, tämän tyylisistä glittereistä kun tahtoo kai se lakka vähän haihtua? Mutta pienellä "huollolla" näistä tuli taas ihan käyttökelpoisia.


Tiesin, etteivät nuo Essencen lakat ole peittäviä, mutta vaaleanpunainen oli itseasiassa näistä huomattavasti peittävämpi. Violetti on ärsyttävän ohutta ja kynsiraja paistaa kyllä läpi kuvissa, vaikka useamman kerroksen lakkaa kynnelle töpöttelinkin. Tahdon kuitenkin ainakin toistaiseksi pitää kummatkin, vaikka tuota violettia kannattaa mielestäni käyttää peittävämmän lakan päällä.


Tykästyin taas Mirrorball kokoelmaan, vaikka olin jo vähän unohtanut sen olemassaolon. Kyllä nämä pahalle haisevat, mutta mielestäni ovat kovin kivan näköisiä kynnellä. Eikö näistä tule vähän mieleen ilotulitukset, kun glitterit ovat tuollaisia epäsymmetrisen muotoisia? Voisin jopa toteuttaa vuodenvaihteen kynteni jollakin Mirrorball lakalla..?

3 kommenttia:

  1. Tosi kivat nämä alemmat kynnet! :) Harmi kun tuo violetti ei peitä kunnolla, muuten olisin sen myös hommannut.

    VastaaPoista
  2. Milba: Mä en kyla ymmärrä, miksi tuo violetti on noin kamalan lirua, kun vaaleanpunainen samassa kokoelmassa on vielä ihan ok peittävyydeltään. Mutta annan vielä violetille mahdollisuuden... :)

    Nena: Voi kiitos! :)

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!