sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Pikkujoulut

Meillä oli Kuopiossa kynsiharrastajien pienimuotoiset pikkujoulut viime viikonloppuna. Syötiin hyvin, juotiin glögiä, laulettiin singstaria ja käytiin keilaamassa. Oli todella kiva ilta ja keilaamassa pitäisi käydä kyllä useamminkin! Ja kiva nähdä tällä porukalla vähän useamminkin, ette vain 1-2 kertaa vuodessa olevien miittien merkeissä. Otetaan kyllä varmasti tavaksi, että koitetaan järjestää jotain illanviettoja jatkossakin.


Milba oli hommannut meille taas hyvät tarjottavat! Ihan nostalginen fiilis tuli noista riisimurojutuista, joita oon joskus äidin kanssa tehnyt lapsena! Nyt ajattelin, että vois tehdä taas jouluksi.


Kynsissä mentiin tällä kertaa tosi yksinkertaisella linjalla, koska lakkasin kynnet ehkä 40min ennen lähtöä. En siis ehtinyt oikein mitään koristeluja miettiä. Mutta blingiä piti saada. Valitsin kynsille Zoyan ihania lakkoja: Blaze, Aurora ja Dream.


Asuvalinta ei ollut kovin "pikkujouluinen", mutta laitoin kuitenkin punaista huulipunaa, jotta ei ihan ilman punaista mennä. Rajauksiin lisäsin mustan päälle myös Make Up Storelta saatua vihreää glitterlineriä, joka ei kyllä kamalasti näissä kuvissa näy. Eli meikissä oli kyllä jouluisia sävyjä.


En tiedä tuleeko enempää pikkujouluja vietettyä, mutta hyvä kun oli ainakin yhdet tänäkin vuonna. Kotona kyllä lupaan paistella pipareita, tehdä torttuja ja juoda glögiä.


Onko teillä paljon pikkujouluja tiedossa tai jo takanapäin?

2 kommenttia:

  1. Hui kuulostaa ihanalta! Harmi, kun Uudenmaan kynsiharrastajien ryhmä on kokonaan kuollut, eikä täällä päin kynsi-ihmiset pahemmin järkkäile mitään hauskaa yhdessä, jos muutamia menneitä blogimiittejä ei lasketa :/

    VastaaPoista
  2. Nena: Harmillista. :( En tiedä johtuuko tää siitäkin, että ollaan pidetty jo neljä miittiä täällä Kuopiossa muutaman vuoden sisään, niin alkaa olla jo osa porukasta tosi tuttuja, vaikak joka kerta on uusiakin mukana ja hyvä näin. Ja kun ollaan tällä porukalla tehty kimppatilauksiakin jne, niin ollaan sitäkin kautta toistemme kanssa tekemisissä. On kyllä tosi kivaa, että tämän harrastuksen kautta on saanut uusia ystäviä. :)

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!