perjantai 26. joulukuuta 2014

10 kynsikysymystä miehelle

Bongasin Fanin joulukalenterista 10 kauneuskysymystä miehelle ja muistin, että tämmöinen on ollut joskus kynsistäkin. Ja mä en ole muistanut postata niitä kysymyksiä vastauksineen blogiini! Anniina taisi koko jutun joskus kehittää ja minusta oli kyllä ihan äärettömän hauska kysellä näitä kysymyksiä mieheltä!

Kuvituksena randomeja (kynsi)kuvia ja pari päivän asua.


1. Mitä tarkoittaa skittlette?
Skittlette? Skittlette? Ei mitään hajua.

2. Mitä ovat jelly, creme, glitter, crelly ja shimmer?
Jotenkin ne liittyy kynsilakkoihin. Ne on erilaisia kynsilakkoja, siis ne on erilaisia kynsilakkojen muotoja. Ne on sitä mitä on siellä purkissa.

3. Luettele kolme eri kynsilakkamerkkiä jotka tiedät.
OPI, China Glaze jaa.... Zoya. Kyllä vois tulla enemmänkin. Mutta ei tarvi luetella kun kolme.

4. Luettele kolme eri kynsilakan nimeä jotka muistat.
*syvä hiljaisuus* Eiks se yks oo Golden Gun? Se kultainen. Se OPI. James Bondissa oli Moonraker. Mikähän oli kolmas lakka siitä James Bond kokoelmasta... Casino Royale oli siinä mukana!


5. Millä välineellä on kaikista "turvallisinta" lyhentää kynsiä?
Sillä kynsileikkurilla? Eiku viilaamalla! Sillä on kaikki turvallisinta.

6. Millä kotoa löytyvillä tarvikkeilla kynsiä voi koristella?
Meillä on kaikki kynsilakkavermeet kotona! Ei tarvita mitään kotoo löytyviä juttuja, kun on kämppä täys kynsilakkatavaroita! No, rikkoontuneilla koruilla.

7. Mitä eroa on kynsien lakkauksella ja geelilakkauksella?
Liittysköhän tää jotenkin geelikynsiin? Mä veikkana, että lakkaus tehdään omille kynsille ja geelilaakus jollekin feikkikynsille?

8. Minäkalaiset ovat rakennekynnet ja kuinka ne tehdään?
Rakenneknnet on sellaiset muoviläpyskät jotka liimataan oman kynen päälle. Niitä hiotaan ja huolletaan, ettei ne näyttä feikeiltä. Tarviiks niitä selittää nyt tarkemmin? Niitä pitää huoltaa. Oma kynsi kasvaa siellä ala koko ajan.

9. Kuinka monta kynsilakkaa minä omistan ja missä säilytän niitä?
Omassa kynsilakkalipastossa ja mä sanoisin et noin 500.

10. Mitä eroa on asetoonittomalla ja asetoonisella kynsilakanpoistoaineella?
Siis asetoonihan on myrkky. Onko semmoista kynsilakanpoistoainetta ees, missä on asetoonia? Se missä on asetoonia haissee pahemmalle. Kai se on myös vähän tehokkaampaa.


Kyllä siellä ihan hyviä vastauskia tuli, eikö? On se joskus kuunnellut, kun olen jotain lakoistani höpöttänyt... :P Mä ainakin nauroin ihan kippurassa kun näitä kirjoitin ylös. Jos et ole tätä kyselyä jo toteuttanut, niin suosittelen lämpimästi, saat kunnon naurut! :D

2 kommenttia:

  1. Hahhah, ihana! :D Pitänee tehä tää oman miehen kanssa joku päivä :)

    VastaaPoista
  2. Nena Sofia: Kannattaa, tää oli tosi hauska tehdä! :D

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!