keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Joulukuun Livbox

Blogit pursuilevat nyt Livboxien esittelyjä ja liityn mukaan tähän kerhoon, koska haluan myös kertoa oman mielipiteeni tästä aikaisesta joululahjasta.


Joulukuun boksin väri oli tietenkin punainen! Ja pakko sanoa heti alkuun, että laatikko oli nyt kyllä huomattavasti painavampi kuin edellinen, joten se oli jo positiivinen yllätys. Vaikka eihän se oikeasti mitään kerro. :D Vilkaistuani listaa tuotteista, olin positiivisella mielellä. Hyvältä vaikuttaa. Kivoja tuttuja merkkejä ja tuotteita, joita varmasti tulee käytettyä.

Tässä boksissa oli tosiaan normaalin sisällön lisäksi pari lisäylläriä (joita ei siis ole listattu yllä näkyvän kuvan lappuseen), näin joulun kunniaksi. Boksista löytyi käsintehtyjä suklaatryffeleitä ja tuoksunäyte myös miehelle! Kaiken lisäksi se tuoksu eli Calvin Kleinin Euphoria Gold (jotain muutakin tuoksunäytettä taisi olla liikkeellä) oli oikein hyvän tuoksuinen, myös miehen mielestä! Tulee ehdottomasti käyttöön ja pistän kyllä tuotteen mieleen, jos vaikka tarvii jossakin vaiheessa ostaa vaikka lahjaksi...


Boksi oli tosiaan todella täyden oloinen kun sen avasin. Mukaan oli parin yllärin lisäksi sujautettu vielä alekoodi elämyslahjakorttia varten osoitteeseen elamyslahjat.fi. Mutta mennäänpä sitten vaarsinaisiin tuotteisiin vielä tarkemmin.


Paese silmänrajauskynä oli kiva juttu, varsinkin kun huomasin sen olevan tuommoinen hopeaglitteriä sisältävä, ettei ihan perus musta. Perus mustia kun löytyy jo vähän liikaakin valikoimsita, mutta tämmöinen kimalteleva sopii vuoden lopun juhliin kuin nenä päähän. Merkkinä Paese kiinnostaa aina ja on jo entuudestaan tuttu boksista. Pieni harmistus kyllä iski kun kuulin, että tämän sijasta olisi voinut saada huomattavasti arvokkaamman Clarinsin primerin. Sillekin olisi ollut käyttöä ja ovat sen verran eri hintaluokkaa, että todennäköisemmin tämän uskaltaisin ostaa itsekin testiin. Mutta jos en tietäisi mistä jäin paitsi, olisin varmaan vain tyytyväinen, enkä harmittelisi tuota kynää ollenkaan.

Calvin Klein Reveal tuoksunäyte oli siis naisille tarkoitettu ja myös tämä tuoksui hyvälle. Tulee varmasti käytetyä. Tuoksut olivat ihanan helpoissa pikku putkiloissa, joista tuoksua saa suihkittua iholle, plussaa siitä!

Vichy Aqualia Thermal Rich voide oli mukava yllätys, koska edellinen boksista tullut Vichyn voide on jo ehtinyt loppua ja se oli hyvää! Eli tätäkin innolla testaan, merkki vaikuttaa oikein laadukkaalta omien kokemusten perusteella. Ainakin se edellinen boksista tullut Vichyn voide sopi juuri hyvin talvikäyttöön, koska oli kuivalle iholle tarkoitettu ja talvella ihoni on ehdottomasti kuivempi. Ja muistan voiteen tuoksuneen hyvälle. Tätä en ole vielä tuoksutellut.

LV täyteläinen jalkavoide on kotimainen ja hajusteeton. Kiva, että tulee myös jotain kotimaista! Pakkaus ei kyllä ulkonäöllisesti yhtään houkuttele, joku voisi suunnitella LV:n tuotteille kyllä uudet pakkaukset minun mielestäni. Mutta varmasti ihan kelpo tavaraa, jota tulen testaamaan ehkä myös käsivoiteena, kuten paketissa vinkataan. Näin talvella kun kädetkin kuivuvat enemmän. Jalkavoiteita löytyy jo kaapista muutama, mutta eiköhän ne tule kulutettua...

Rimmel Scandaleyes Retro Glam Mascara on tuote, jota olen joskus kaupassakin katsellut. Mainos on jäänyt mieleen... Ripsareita löytyy kuitenkin niin paljon jo valmiiksi, etten ole ostanut, mutta kiva tätä on testata. Ehkä otan tämän seuraavaksi käyttööni. Vannoin pitkään vain vedenkestävien ripsareiden nimeen, mutta nyt olen käyttänyt myös ei-vedenkestäviä, kun niitä tuntuu aina tulevan näytteinä. Minusta olisi kyllä todella kiva saada joskus myös niitä vedenkestäviä näytteinä ja tämmöisissä bokseissa ja muissa, koska tiedän paljon ihmisiä, jotka käyttävät nimenomaan vedenkestäviä ripsareita. Itsekin joudun niitä aina ostamaan, kun tavallisia on kaapit pullollaan. :D Toisaalta ripsareita kyllä kuluukin paljon, joten ei se niin suuri ongelma ole, että näitä tulee niin usein. Boksista taisi tulla kahta eri Rimmelin ripsaria?

Omiksi suosikeikseni nousivat ehkä ripsiväri ja Vichyn voide, jos nyt ei miesten tuoksua lasketa. Miesten tuoksu oli kyllä ehdoton ykkönen, koska sain arvokkaan lahjavinkin miehekkeelle. :) Kaikki boksin tuotteet olivat todella kivoja ja yleismielikuva boksista oli positiivinen. Oli olo, että jouluaatto tuli vähän etuajassa. Kaikkia tuotteita varmasti käytän ja en osaa valita näistä mitään yksittäistä tuotetta, josta en olisi varsinaisesti tykännyt. Yllätyslahjat nostivat kyllä fiilistä (hyvä veto!) ja nyt odotan jo todella innolla seuraavaa boksia! Toivottavasti olisi yhtä kiva ja mieluinen! Pari meikkituotetta toivoisin taas ja mahdollisimman täyttä boksia. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!