perjantai 8. marraskuuta 2013

Ostoksilla, ostoksilla!

Tämmöinen shoppailupostaus välillä, jossa ei ole kynsijuttuja tai vaatteita. :) Tämäkin postaus on majaillut jo aika pitkään luonnoksissa ja kuvat ovat kaikki kesältä, eli useamman kuukauden takaa, mutta eihän se kai haittaa? Halusin kuitenkin esitellä teille noi mun kivat kenkäkaapit ja muutamat muut ihanat ostokset, jotka kerrankin eivät liity kynsiin. :D



Täällä Kuopiossahan on nykyään Ikea ja onhan se täällä jo hetken aikaa ollutkin. Ikeaan vaan on sen verran matkaa, ettei siellä hirveästi ole tullut käytyä ilman autoa. Lisäksi mun sisustusintoani hieman hillitsee se, että mulla on enää vajaa vuosi opiskelua jäljellä ja sen jälkeen voi olla edessä muutto Kuopiosta ja mitä vähemmän tulee tavaraa muuttokuormaan, sitä parempi.



Kesällä me kuitenkin käytiin Ikeassa vähän shoppailemassa, kun äiti tuli auton kanssa käymään. Haettiin mulle mm. uusia kenkälaatikoita. Sekä pahvisia koottavia (ylemmässä kuvassa nuo vaaleanpunaiset) että yksi kenkäkaappi mustana. Mulla on jo ennestään tuollainen kenkäkaappi valkoisena ja nyt oli tarkoitus ostaa toinen valkoinen meidän eteiseen, mutta sitten kävikin niin, että valkoiset olivat loppu. Mutta lopulta sanoisin, että parempi näin, koska sain nyt hauskat mustavalkoiset kenkäkaapit! Laitoin neljä lokeroa yhdelle seinälle ja kaksi (musta & valkoinen) toiselle kapeammalle seinälle.



Minusta ainakin noista tuli tosi metkan näköiset! Ja myönnettäköön, että kyllähän sillä shoppailureissulla tarttui mukaan aika paljon muutakin kuin vain kenkälaatikoita ja kenkäkaappi. Käytiin shoppailemassa mun äidillekin hieman vaatteita ja muutamat kengätkin tarttui mukaan, mutta niiden esittely on tulossa kun vaan saisin tuon yhden kenkäpostauksen pois luonnoksistani...



Sisustamiseen liittyen kävin vihdoin myös Pentikillä käyttämässä lahjakorttini ja kotiin kannettiinkin uusi punottu kori lehtiroskille ja valkoinen uunivuoka. Olihan siellä Pentikillä vaikka mitä muutakin ihanaa (ja aika hintavaakin), mutta päätin hankkia jotain hyödyllistä. Lehtiroskat kun ovat olleet aiemmin vain jossakin muovipussissa ja yksi vanha uunivuokani hajosi juuri vähän aikaa sitten.



Lopulla lahjakortin summalla tuli ostettua tämmöisiä erikoisherkkuja. Ajattelin, että pakkohan näitä on kokeilla, kun kerrankin periaatteessa ilmaiseksi sai. :) Itsehän en juo ollenkaan kahvia ja olen innostunut nyt taas tosi paljon teen juomisesta, joten tämä ihana suklaalta tuoksuva tee on ehdottomia lemppareitani!



Mulla kävi myös kovin hyvä tuuri kesällä ja bongasin jo pitkään himoitsemani Vallilan kelohonka pussilakanasetit alennuksesta! Sain ne vielä violetteina. Aah, nää on niin ihanat! *happydance*



Sokoksen 3+1 päiviltä ja kaikista mahdollisista alennusmyynneistä tai vastaavista käyn yleensä aina hakemassa näitä tuotteita:



Eli kuivashampoota, vanutyynyjä ja kynsilakanpoistoainetta. Kuviashampoota hamstraan yleensä aina niin, että pärjään sitten varmasti seuraavaan kertaan kun se on tarjouksessa. Klipotekin kuvashampoo on jo pidemmän aikaa ollut ehdoton suosikkini. Nytkin ostin kaksi pulloa ja toinen on jo kuvaa otettaessa kaapissa odottamassa käyttöä. Hyvä hinta, hyvä laatu. Olen myös tykästynyt tuohon Maybellinen kynsilakanpoistoaineeseen, sekä asetoonilliseen että asetoonittomaan. Tämä on vähän kalliimpaa, mutta tarjouksesta yleensä ostan pullon tai pari jompaa kumpaa versiota. Nyt otin yhden kumpaakin.



Kävin pitkästä aikaa myös kirpputoreja kiertelemässä ja tein kivan löydön (tuon käyttämättömän nutturavalkin lisäksi). Nimittäin tarkoituksenani on kerätä kokonaan tuo Charlaine Harrisin kirjoittama kirjasarja suomennettuna ja satuin bongaamaan hyväkuntoisen (uuden?) kirjan kirppikseltä halpaan hintaan. Lisäksi Citymarketista löytyi pari puuttuvaa osaa myös kohtuulliseen hintaan ja kokoelmani alkaa olla aika täydellinen!



Muutama osa taitaa olla vielä suomentamatta, eli näitä voi sitten vaikka mahdollisesti pyytää joululahjaksi? :)

Semmoisia erilaisia ostoksia tällä kertaa. Onko teillä jotain kirjasarjaa, jota keräätte omaksi ja jota tykkäätte lukea?

10 kommenttia:

  1. Oijoijoi .. noi kelohonka pussilakanat , sulla on käynnyt tuuri, että alesta löysit , juurikin näitä metsästän minäkin! Haluaisin myös verhot ja maton :)!

    VastaaPoista
  2. Kelohonkiin on tääläkin hurahdettu :) mutta kaikki ovat vielä kauppojen omistuksessa. Mulle kävis kaikki värit, mutta eiköhän tuo violetti ole lopulta se minunkin lemppari :)

    VastaaPoista
  3. Kivoja ostoksia :)
    Ei oo mitään kirjasarjaa mitä keräisin koska en tykkää hirveesti lukea:)

    VastaaPoista
  4. Oo, Kelohonkaa ! Täällä on yksi true Kelohonka fani :D

    Kerään myös noita Harrisin kirjoittamia kirjoja, nyt vaan en ole pitkään aikaan jaksanut etsiä niitä mistään :D
    Sitten haluan kaikki Marian Keyesin kirjat, koska nainen osaa vain kirjoittaa niin hauskasti ja hyviä kirjoja :) Myös Robin Cook:n kirjoista 27 löytyy kotoa :) Ja no, Jane Austenin tuotantoa olen alkanut myös keräilemään, enää ei taida puuttua kuin yksi tai kaksi kirjaa :) Ja toki Potterit :)

    Oon niin lukutoukka ja kirjoja rakastava, että haluaisin seinän mittaisen kirjahyllyn täyteen ihania kirjoja :) rakastan kirjakaupan uusien kirjojen tuoksua, ah ihanuutta !

    VastaaPoista
  5. Olen kateellinen tuosta Kelohonka-löydöstä. Itselläni on eteismatto ja koristetyynyliina juurikin tuon violetin sävyssä.

    Harry Potterit, Twilightit ja juurikin nuita Charlaine Harrisin kirjoja löytyy :)

    VastaaPoista
  6. Kivoja ostoksia ja löytöjä! :)

    Mä ite oon keränny kaikki lauren conradin kirjat :)

    VastaaPoista
  7. Twilightit ja Potterit oon omaks kerännyt. Nuorempana.. tai siis ihan lapsena Jesse-koira -sarja oli huippu!

    Nykyisin lainaan kirjastosta kirjat, jos tykkään jostain, sitten ostan sen. :)

    VastaaPoista
  8. Maarit: Oih, verhot ja matto kelpais tännekin! :)

    Heidi: Vinkkinä, et Vallilan tuotteita on ollut ainakin Citymarketeissa tasaisin väliajoin tarjouksessa, tosin sitten ne kyllä menee tosi nopeasti kun ovat tarjouksessa.

    Kati: Kiitos! Mä lukisin enemmän, jos ois aikaa.

    Ooka: Hih, ihanaa kun löytyi näin pajon kelohongasta tykkääviä! :D Mäkin tykkäisin keräillä vielä enemmän kirjoja, mutta kun on niin vähän aika alukea niitä kaikkia... Hamstraajaluonteena kuitenkin tykkään omistaa ne kirjat, en lainata. :)

    Mimosa: Mut onneks sullakin on jotain kelohonkajuttuja. :)

    Fani: Kiitos! Multakin löytyy pari Lauren Conradin kirjoittamaa kirjaa. :)

    Nata: Twilightit löytyy munkin hyllystä. Pottereiden kerääminen jäi joskus kesken valitettavasti omalta osalta. Ne ois kiva kyl saada ihan periaatteesta, et ois "täydellinen setti". :)

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!