sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Halloween kynsillä

Lokakuu vaihtui marraskuuksi ja monet ovat varmasti viettäneet sen kunniaksi halloweenia. Itsekin toteutin yhteensä kolmet kynnet tällä teemalla. Esittelen ne nyt kaikki tässä postauksessa.



Ensimmäisiin teemakynsiini sain idean Krista Siegfridsin kynsikuvasta, jonka satuin näkemään instagramissa. Satuin meinaan saamaan viimeksi Kuopion kynsimiitistä Make Up Storelta tuollaisia vähän vastaavia piikkejä testiin ja oonkin nyt kovasti miettinyt millaiseen lakkaukseen ne yhdistäisin. Sain myös pääkalloja, jotka mielestäni sopivat täydellisesti halloweeniin. Yhdistinkin sitten piikit ja pääkallot samoihin kynsiin. Pohjaväri on matkittu Kristan kynsistä, samoin nuo ristit ja tähtiniitit. Ja sitten vielä vähän omaa maustetta sekaan. :)



Sattui jotenkin ihana aurinkoinen päivä, joten innostuin ottamaan aika monta kuvaa ja pakotin/lahjoin/kiristin mä avomiehenkin kameran taakse kun halusin kerrankin kummatkin kädet samaan kuvaan.



Mä aattelin että noi piikit ja kallot pitää varmaan kiinnittää liimalla, mutta kun mun oli tarkoitus pitää niitä vain tämä yksi ilta, niin päätin kokeilla niiden kiinnittämistä ihan pelkällä kirkkaalla lakalla ja ainakin minulla nämä koristelut kestivät pelkän lakan voimin. Ja tiedättekö, mä kyllä jotenkin ihastuin noihin pikkeihin, ne oli vaan hirmu kivat kynsillä ja tekis mieli tehdä heti uudet piikkikynnet! Mä en voinut olla tuijottelematta jatkuvasti noita piikkejä ja kutittelin poskeani aina välillä niillä! :D



Toinen mihin ihastuin näissä erityisesti, ovat nuo niitit! Ekaa kertaa käytin tuollaisia kuvioniittejä, joita oon saanut Adeninalta niin kaupan päälle kuin miiteistäkin. Tämän kokemuksen jälkeen tekee kyllä mieli tilata lisää! Ja aion niitä kultaisiakin niittejä testata pian jossain lakkauksessa.



Arkikäyttöön duunasin samat kynent vähän käyttökelpoisemmiksi ja ulkonevat koristeet korvautuivat hiekkalakalla. Käyttöön pääsi yksi ekoista OPIn hiekkalakoista Can't Let Go. En ole varma olenko tätä käyttänyt aiemmin missään lakkauksissa, blogissani se ei ainakaan ole mielestäni kynsillä vilahtanut. Mä hankin kaikki ne ekat hiekkalakat kerralla ja tää on vaan unohtunut sen jälkeen kun olen lakan swatchannut? Voi kyllä olla, että olen lakkaa käyttänyt varpaankynsissä, kun en niitä ikinä kuvaa ja hiekkalakat ovat aika usein päässeet koristamaan varpaitani.



Pääkalloteema sai luvan jatkua seuraavissakin kynsissä, mutta näihin ideä lähti täysin lakasta. Hankin nimittäin Tallinnasta China Glazen Zombie Zhest lakan, jota on täydellinen lakka halloweeniin. Ei ehkä ihan mun ykkösväri, mutta en ole sitä oikeastaan missään nähnyt myynnissä yksittäisenä pullona, niin oli pakko ostaa.

Alle lakkasin pohjaväriksi Essien The More the Merrier, joka sekin on aika veikeän värinen lakka. (Pian pitää saada kynsille niin, etten peitä sitä kokonaan jollakin muulla lakalla.) Zombie Zest on aika ohutta, joten halusin alle jonkun peittävämmän lakan. 



Kaiken tämän päälle leimailin pääkalloja ja luurankoja vaalealla keltaisella Konadin lakalla ja leimat ovat Bundle Mosnterin laatasta 413. Yritin myös laatasta saada yhtä kolmatta kuviota leimattua, mutta se ei millään suostunut siirtymään leimasimeeni kunnolla, joten luovutin ja käytin näitä kolmea kuviota.



Kynsistä tuli aika myrkyllisen väriset. Keltainen leimauslakka erottui hyvin pohjalakasta, joten se taisi olla hyvä valinta. Kovin pitkään mietin, että millä värillä tähän kannattaisi leimata ja halusin välttämättä käyttää jotain muuta kuin valkoista tai mustaa.



Mun oikean käden peukalo on nyt ihan tosi töpö pikku onnettomuuden jäljiltä ja sen takia en tykkää sitä kauheasti kuviin ottaa nyt. Kynsi meni lohkeamaan tosi ikävän alhaalta kun nostelin matkalaukkua ja mun peukku näyttää musta nyt ihan hölmöltä, vaikkei mulla koskaan oo ollut kamalan pitkät kynnet peukaloissa. Mulla on kuitnekin aina ollut kynnet ees about sormen pään yläpuolella ees vähän ja nyt tuntuu tosi hullulta, kun peukalon pää ei oo "kynnellä suojattuna".

Kolmannet kynnet on rakennettu jo ajat sitten saatujen kynsifolioiden innoittamana. Sain meinaan varmaan jo pari vuotta sitten jossakin arvontapalkinnossa kynsifolioita, jotka ovat mustia ja niissä on hopeisia hämähäkinseittejä ja hämähäkkejä. Heti ajattelin, että näitä kokeilen halloweenina ja sitten ne ovat aina unohtuneet! No, nyt pääsivät käyttöön ja toimivat oikein hyvin! Eivät menneet pahasti ruttuun, jota vähän pelkäsin kun aika kaarevat kynnet omistan.



Yhdistin siirtokuvat hopeiseen Lumenen ikivanhaan lakkaa ja Lush Lacquerin Midnight Affair glitteriin, jossa on mustaa, punaista ja valkoista. Hyvin haalloweeniin sopivat värit siis mielestäni. Enkä ole osannut tätä lakkaa vielä aiemmin oikein mihinkään lakkaan yhdistää, niin oli jo korkea aika päästä lakkaa kokeilemaan kynsille. Tykkäsin tästä yhdistelmästä tosi paljon.



Valitettavasti kaikissa kuvissa noista foliosita heijastuu valo tosi paljon ja seitit (ja etenkin hämähäkit) jäävät aika piiloon, mutta en ehtinyt kuvata kynsiä enää päivänvalossa niin, että foliot olisivat olleet siistit. Nimittäin foliot lähtivät seuraavana päivänä vähän kuoriutumaan kynsien kärjistä, vaikka olin laittavinani kunnolla päällyslakkaa niiden suojaksi. En oo pitkään aikaan käyttänyt mitään tarroja/folioita/siirtokuvia koko kynnellä ja selkeesti on vähän taidot ruosteessa, että miten ne pysyy pidempään hyvinä.



Mitkä näistä lakkauksista olivat tiedän suosikit? Millaisia kynsiä te teitte halloweenina? Saa linkkailla postauksia ja kuvia! :)

10 kommenttia:

  1. ihania ideoita kynsillä :) ! Miten hyvin noi piikkiniitit pysyi ?

    VastaaPoista
  2. Jokaisessa lakkauksessaoli jotain mistä tykkäsin! Jos ihan pakko valita lemppari, niin valitsen kakkosen, ihan vaan koska tykkään vihreästä eniten :D Kaikki tosi hyvin teemaan sopivia!

    VastaaPoista
  3. Maarit: Yllättävän hyvi pysyi pelkällä lakalla kiinnitettyinä, vaikka mä siis pidin noita vain yhden illan ja sit otin suosiolla irti. Mutta kesti tökkimistä yms kevyttä toimintaa ja liimalla varmasti pysyis paremmin. Yksikään ei siis illan aikana tippunut pois.

    Kaisa: Kiva kuulla! Mä edelleen ehkä vähän vierastan vihreää kynsilläni, mutta kokoajan koetan itseäni siihen totuttaa enemmän ja enemmän. Ja toi lakka huusi musta niin halloweenia, että se oli pakko yhdistää tähän teemaan. :)

    VastaaPoista
  4. Kivoja lakkauksia ja erityisesti pidin noista ekoista kynsistä =)

    VastaaPoista
  5. eekku. Kiitos, mäkin tykkäsin noista ekoista paljon! :)

    VastaaPoista
  6. Makee toi nimettömän piikikäs kynsi ^^

    VastaaPoista
  7. Beatrish: Kiitos! Se oli musta jotenkin "tosi cool", vaikka käytännöllinenhän se ei ole. :D

    VastaaPoista
  8. Heippa! Haluaistko myydä mulle kenties tuon Zombie Zestin? Ilmoittele :)

    VastaaPoista
  9. Sigi: Voisin ehkä myydäkin, koska ei mun tule sitä paljoa käytettyä. Pistän mietintään ja palailen asiaan. :)

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!