maanantai 8. huhtikuuta 2013

Kiireisen bloggaajan pikaterveiset

Mulla ois niin paljon blogattavaa tällä hetkellä! Mutta kun vuorokaudessa on vain 24 tuntia... Tässä kuitenkin nyt pientä sneakpeakia mitä on luvassa.

Viime lauantaina oli todella kauan ja suurella innolla odottamani päivä kun pääsin jälleen kerran tapaamaan muita kynsiharrastajia ja suuntasinkin Joesuuhun kynsimitti part 2:sta varten. Tämä oli siis Joensuun toinen kynsimitti ja olin silloin ekassakin mukana. Jos miittipostaukset kiinnostaa, niin täältä löytyy aiemmat postaukseni.



Yllä miittiläisten kätösiä, pystyttekös bongaamaan omani tuolta joukosta?

Alla kuvat lahjapussukoista, joiden sisältöihin paneudutaan sitten tarkemmin tulevissa postauksissa. Saatiin ihan super paljon kaikkea kivaa meidän huikeilta sponsoreiltamme!



Ja Joensuusta mukaani lähti myös kasa tikkuja. Jep, tikkuprojektia siis pukkaa tälläkin suunnalla, mutta varmaan vasta joksus kesällä kun mulla on oikeasti aikaa tähän paneutua. Oltiin tehty kimppatilaus eBayn ihmeellisestä maailmasta ja onneksi tikut ehtivät Suomeen juuri sopivasti niin, että sain ne miitistä noutaa.



Tämän kaiken lisäksi mun kevät on täynnä tanssia, nimittäin parin viikon päästä on jo perinteeksi muostunut TEOT ilta Sotkulla ja siellä esiinnyn useammassakin ryhmäkoreografiassa. Lisäksi teen sinne omaa ryhmistä. Ja Toukokuun lopussa meidän kouluvuosi huipentuu nykytanssiteokseen, jota jo kovasti koulussa treenaillaan. Ja mahtuu siihen väliin hieman tanssia kirkkopäivillä ja tietenkin vielä sitä normaaliakin koulunkäyntiä ja opetushommia... Katselin tuossa kalenteriani ja ennen kesäkuuta mulla on yksi vapaa viikonloppu. o_O

Mitä teille kuuluu, onko jollain yhtä kiireinen kevät kuin mulla? :)

3 kommenttia:

  1. Siulhan on tosiaan kiireiset suunnitelmat.. :) Onneks itellä kevät näyttää suht rauhalliselta, pitäs vaan jaksaa aloitella opparin tekoa tässä työharjoittelun ohessa, ei innosta. :D

    VastaaPoista
  2. Huh! Vaikuttaapa kyllä kiireiseltä arki sulla, mutta mikäpä siinä jos innostus riittä! :) Ajattelin muuten vinkata, että olit mun vanhassa Mess in Wonderland-blogissa lukijana, mutta blogi on nyt muuttanut uuteen osoitteeseen ja olis kiva saada mukaan vanhoja lukijoita! Uusi blogi löytyis osoitteesta www.too-many-options.blogspot.com , että käy toki kurkkimassa jos kiinnostuit. See y there ;)

    VastaaPoista
  3. EliZaaa: Oppari se mullakin häämöttää ensi syksyn tehtävälistalla, mutta jos nyt eka tästä keväästä koettaisin selvitä. :D

    Kaisa: Kiitos, liityinkin jo lukemaan uutta blogiasi kun tosiaan sitä vanhaakin lueskelin. :)

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!