sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Viikon kuulumisia

Taas on yksi todellakin tapahtumatäyteinen viikko takana! Enää viikko aikaa TEOT iltaan, jossa me tanssinopettajaopiskelijat esitämme siis omia koreografioitamme. Näin ollen viikonloppukin on sujunut treenatessa, eikä vapaapäiviä ole ollut. Palautumisaika on todella minimissä kun treenejä on 2-6h joka päivä näin viikonloppunakin, mutta ensi viikonloppuun tässä pitää vielä sinnitellä, niin sitten on näytökset toivottavasti hoidettu kunnialla läpi. :) Itse tanssin kolmessa ryhmäkoreografiassa omatekoinen mukaan lukien.

Tälle viikolle on mahtunut myös sekä jazzin että nykytanssin näytetunnit ja kuntotestit, sekä InBody mittaus. Näytetunneista jäi kiva fiilis ja hyvää palautettakin sain. Lisää palautetta on tulossa sitten vielä kahdenkeskisissä palautekeskusteluissa opettajien kanssa myöhemmin keväällä. Meillä oli jo syksyllä yhdet kuntotestit ja InBody fysioterapeuttiopiskelijoiden kanssa ja nyt toiset näin keväällä, jotta nähtäisiin vähän miten meidän kunto ja keho ovat kehittyneet. InBodyssa siis mitataan kehon koostumusta, paljonko on mm. lihaksia ja rasvaa ja ovatko esim kädet ja jalat lihasmassaltaan samalla tasolla, vai onko puolieroja jne. Ainakin omalla osallani tuntui jotain pientä kehitystä tapahtuneen ja puolierot olivat testin mukaan tasoittuneet. Joten ihan oikeaa suuntaan tässä kai ollaan menossa. Ainakin olen yrittänyt työstää kehoani tasapuolisesti.Vaikka viikko onkin ollut kiireinen koulun osalta, niin olen ehtinyt kotona kuitenkin parturoida ensimmäistä kertaa Bobon! Hieman jännitti, miten homma onnistuu, mutta todella kiltisti Bobo malttoi olla saksittavana. :) Yllä on Bobo enne parturointia ja alla pienen saksimisen jälkeen. Kyllä tuntui lähtevän puoli koiraa pois ja Bobo on nyt ihan eri näköinen taas! Se pörröinen nallekarhu on nyt poissa, mutta tilalla on energinen ja linjakas poika. En tiedä tuli Bobollekin kevyempi olo kun karvat vähenivät. Ainakin tuntui, että jonkinmoinen energiapommi sieltä kuoriutui. Paljon kivempi käydä pihallakin nyt, kun ei ole niin pitkät karvat tassuissa ja mahassa. Vähemmän pestävää kurakeleillä!Pakko jakaa Veetistäkin yksi kuva. Ylempänä kun Bobo yritti maastoutua mustaan päiväpeittoon, josta oli itselleen tehnyt pesän, niin Veeti puolestaan rakastaa maastoutua meidän makkarin mattoon. Ja aika hyvin siihen sulautuukin. Vähän pidempi karva kun ois matossa, niin vois koira helposti hävitä maton sekaan. :) (Edit: Tsekatkaapa tää linkki! :D Kuin Veeti!)Olen tällä viikolla myös hieman järjestellyt kynsilakkalaatikkoani (kamala myöntää, mutta alkaa olla vähän tilanpuutetta!), kun uusia lakkojakin on kotiutunut. Ensi viikon aikana onkin tulossa iiiiiiso ostopostuas. Ensi viikolla pitäisi myös kotiutua lisää lakkoja, mutta ehkä mä postaan jo ekan ostokoosteen ja teen sitten toisen kun loput ihanuudet ovat kotiutuneet..

Lisäksi keksin hauskan lakkaushaasteen itselleni, josta on tulossa paremmin asiaa ensi viikon puolella. Nimittäin minä ja avomieheni teimme kynsilakoistani kolmen lakan settejä ja aion toteuttaa näillä kaikilla seteillä jonkinlaisen lakkauksen! Musta oli niin söpöä kun avomies tuli tutkailemaan mun lakkojen valkkausta ja sanoi, että hän voi valkata mulle lakat! Ja siitä se ajatus sitten lähti...Tässä on nyt vähän sneak pekia seteistä. Näistä on jo parilla lakkailtu kynnet. Arvaatteko muuten mitkä setit on mun kokoamia ja mitkä miehen?Pienenä boonuksena avomies teki mulle tämmöisen "lätkäkisasetin", jossa on tietty Suomen väri ja kultaa. :) Näillä täytyy kuulemma lakata sitten kisojen aikaan.Rankan viikonlopun piristyksenä oli kyllä pari ihanaa vähän spesiaalia juttua, kuten jalkahoito ja Houkutuksen valkosuklaajuustokakku. Nam! Kyllä tän voimalla nyt jaksaa vielä ensiviikon ahertaa! Ja tuli sitä käytyä Amarillossakin syömässä...Löytyykö täältä muita juustokakkujen faneja? :)

4 kommenttia:

 1. Hah haa.. tuo Suomen värit höystettynä kullalla on kyllä symppis - muistahan lakata sitten noilla! :D

  VastaaPoista
 2. E-S: Joo, ehdottomasti! Jos sitten mun kynnet innoittais Suomen voittoon... :D

  VastaaPoista
 3. Haha, Veeti. :D Ensin katoin, että mikä ihmeen möykky siinä on, mutta se olikin koira. Hyvin kyllä katoaa tuonne mattoon. :D

  VastaaPoista
 4. Yue: Haha, möykkty aka Veetihän se siinä. Mun kaveri linkkas facessa tän kuvan mulle ja repesin. :D http://ilovefunnypics.com/day-3-humans-still-think-im-lost/ Kuin Veeti!

  VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!