torstai 25. huhtikuuta 2013

Sallyn kynsitarrat todellisessa testissä

Mä oon useassakin postauksessa mielestäni kehunut, että Sally Hansenin kokokynnelle tarkoitetut tarrat on ihan parhautta! Täällä on postuas, jossa kerron niiden laitosta yms. Olen testanntu monien eri merkkien kynsitarroja ja siirtokuvia, mutta Sally Hansenit ovat tähän mennessä olleet ehdottomsati parhaat. Ne kestävät oikeasti todella hyvinä todella pitkään, voisin jopa kuvitella näiden kestävän sen luvatun 10 päivää. Multa on testaamatta vielä esim Maybellinen kynsitarrat, joita olen kyllä ostanut yhden arkin kun se oli niin upea. Vielä kun ehtisi testaamaan...

Mutta takaisin asiaan, eli Sally Hansenin tarroihin. Pistin tarrat kunnon testiin kun lähdin hieman päälle viikon reissuun Espnajaan. En pakannut oikeastaan mitään kynsilakkoja mukaan, koska ajattelin pärjätä näillä tarroilla ja sitten jos haluaisin kynnet vaihtaa, niin ostaisin kuitenkin lakkoja Espnajasta.Laitoin tällä kertaa tämmöiset mustat tarrat, joissa oli hopeisia ja kultaisia kimalluksia, vähän kuin glitterlakkaa mustan lakan päällä. Saman tuloksen saisi siis varmasti aikaan ihan lakoillakin, mutta en tiedä olisiko se yhtä kestävä ratkaisu, sillä nämä tarrat pysyivät tosiaan hyvinä ihan melkein koko viikon. Alla oleva kuva on otettu juuri ennen poistoa ja päiviä näillä kynsillä taisi olla siinä vaiheessa takana muistaakseni kuusi. En malttanut enää odottaa, vaan piti päästä testaamaan Kikon Sugar Mat lakkoja ja tarrat saivat siirtyä sivuun. :D Vaikka hyvin näitä ois kehdannut vielä käyttää!

Mua harmittaa, kun näitä tarroja ei kai ole oikein enää hirveästi missään myynnissä. Ainakin itse hamstrasin näitä Anttilan alesta, eli poistuva tuote oli silloin... Kyllä kannatti, puoleen hintaan kun sain!Nyt on vielä useampi paketti varastossa. :)Ihan vertailun vuoksi esittelen toisetkin kynnet, joissakäytetty sekä Sally Hansenin kynsitarroja, että vastaavalla kuosilla varustettuja siirtokuvia. Kumpiinkin laitoin yhtä paljon päällyslakkaa suojaksi, mutta selkeästi siirtokuvat olisivat kaivanneet paljon enemmän päällyslakkaa, koska ne alkoivat heti kulua kärjistä.Yllä siis tarroilla koristellut kynnet ja alla siirtokuvilla. En oikeasti onnistunut saamaan siirtokuvakynsistä tämän parempaa kuvaa, sillä kynnet kuluivat heti ensimmäisenä käyttöpäivänä tämmöisiksi. Illalla siis tein kynnet, lähdin seuraavana aamuna kouluun ja koulusta palatessani kuluma oli jo tällainen. Voi kun olisin tiennyt, niin olisin herännyt aamulla ottamaan kuvat.Mä olin jo jossain vaiheessa ihan uskoutunut siirtokuvien fani, että ne toimivat todella hyvin koko kynnelläkin ja pysyvät yllättävän hyvin. No, ehkä jotkut muut pysyvät, nämä käärmekuosiset olivat vain selkeästi vähän maanantaikappaleita..? Kyllä nuo Sallyn tarrat vievät voiton aika selkeästi kestävyytensä puolesta ainakin. Ja ehkä tarrat ovat myös hieman helpommat kun ei tarvitse sen veden kanssa pelata? Harmitti oikein kuin tarroilla koristellut kynnet olivat niin hyväkuntoiset, mutta siirtokuvat kaipasivat auttamatta vaitoa... Palaan myöhemmin asiaan ja kerron, miten tämän lopulta ratkaisin... :)

Kiinnostaako kynsitarravertailut ja käyttökokemukset tämmöisistä tuotteista? Vai kyllästyttääkö mun Sallyn tarrojen hehkutus? :) Nämä tosiaan kyllä uskoakseni tarvitsevät sen päällyslakan, että pysyvät, mutta eihän mikään koristelu kovin pitkään pysy ilman päällyslakkaa ja pidin sen laittamista ihan itsestäänselvänä. Sitä kun tulee laitettua oikeastaan kaiken päälle. Seuraavaksi yritän testata ne Maybellinen tarrat, että vois vähän vertailla...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!