keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Nettissä ikkunaostoksilla

Kiertelin katsastamassa hieman taas eri nettikauppojen valikoimia. Ihan siis mielenkiinnosta, koska uusia kynsijuttuja on vielä sen verran testaamatta, etten uusia ostoksia ihan hetkeen tee. Mutta lakkalakkoon en ole nyt varsianisesti ryhtynyt, koska kokemuksesta se menisi heti kuitenkin pilalle sillä sekunnilla kun sellaisen julistan aloittavani! :D Helpommin onnistuu tuo ostelun hillitseminen ilman mitään pakottavia lakkopäätöksiä.

Mimaxille oli jälleen tullut hyviä uutuuksia, jotka löytyvät kyllä minun toivelistaltani. Vielä en pistänyt tilausta menemään, mutta kyllä teki mieli...

OPIn Oz the Great and Powerful kokoelma on nyt myös Mimaxin valikoimassa ja olen kyllä iloinen, että heille tulee näitä OPIn lakkoja myntiin. Vaikka eihän nuo mitään halvimpia ole, mutta sen päälle euron halvempia kuin esim Sokoksella. Säästö se on pienikin säättö. :) Eniten houkuttelisi se nestemäinen hiekka... Saa nähdä tarttuuko se jonkun tilauksen mukaan.Myös China Glazen uusi hologrammikokoelma on saatavilla nyt Mimaxilta. Hinta on hieman suolainen, mutta kyllä nämä sen verran ihanilta vaikuttavat, että varmasti ovat hintasa veroisia. Ja ehkä munkin on näitä jossain vaiheessa pari kotiutettava, vaikka yritän itselleni uskotella, että holoja on jo ihan tarpeeksi... Niitä (ei siis China Glazen) on nimittäin tulossa mulle yhdessä kimppatilauksessa tällä hetkellä ulkomailta.

Holoista puheenollen, niin himoitsen hieman myös Color Clubin tummia holoja. Niitä voi ostaa esim. Cesarsilta, josta saa myös aikaisempia vaaleampia sävyjä. Omistan itse pari niitä vaaleampia kun oli pakko varmuudeksi ostaa varastoon, jos pääsevät vaikka loppumaan. :D Ei noita holoja kai voi olla koskaan liikaa? :)

Muut Clolor Clubin uutuuskokoelmat eivät niinkään minua ole kiinnsotaneet. Mutta bongasin muutaman muun hyvän tarjouksen Cesarsin sivulta. Nyt saisi geelilakkoja alle kympillä ja Ciatén samettisettikin on alennuksessa. Ciatén kaviaarisetti oli ainakin todella laadukas aj tekisi mieli testata tuota samettisettiäkin, mutta en vielä tiedä onko nuo samettikynent yhtään mun juttu. Samettijauhe on siis vielä testaamatta. Ehkä viikonloppuna pääsisin mun yhden ja ainoan pullon korkkaamaan? Olen ostanut testiin vain semmoisen yksittäisen purkin samettijauhetta, koska en tosiaan vielä tiedä innsotunko tästä koristelutyylistä vai en.

Pakko näin kesää kohti mentäessä todeta, että toivelistalleni pääsivät kyllä myös Ruby Wingsin uudet kokoelmat. Nimittäin kevätkokoelma on värin vaihtamisen lisäksi vielä tuoksuva ja tämä tyttöhän ei voi vastustaa tuoksulakkoja! Ostin joskus talvella alennuksesta pari noita Ruby Wingsin 2012 kokoelman lakkoja ja varastoin ne kevättä odottamaan. Ehkä ois aika kaivaa ne esille ja esitellä täällä blogissa?

Mitkä uudet (tai "uudet") kokoelmat teitä himotuttavat tällä hetkellä ja miltä merkeiltä? Mitä olette hankkineet viime aikoina?

2 kommenttia:

  1. Mulle on tulossa toi opin lakka♥ se on ihana.. mä oon kans nyt vähän rajottanu mun ostelua... siis ihan vähän :D

    VastaaPoista
  2. Fani: Heh, mut on vähän parempi kuin ei ollenkaan! Oottelen sit innolla et tuon lakan näkee sun blogissa! :)

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!