torstai 26. toukokuuta 2011

Tanssia tosi-tv:n muodossa ja vähän muutenkin

 Telkkarissa on nykyisin aina välillä tosi kivasti tarjolla tanssia. On kaikennäköistä tosi-tv:tä ja YleTeemaltahan tulee paljon erilaisia tanssiin liittyviä juttuja, kun vaan osaa niitä katsoa. Itseltäni menee paljon Teeman ohjelmaa ohi, mutta onneksi äiti aina välillä niistä muistuttelee. Katson kyllä yleisesti ottaen kaiken tanssiin liittyvän ohjelman, mitä vaan löydän telkkarista

Kaipaan kyllä tällä hetkellä televisioon kovasti So You Think You Can Dancea! Siis sitä jenkkien versiota. Se on ehdoton suosikkini noista tosi-tv:n tanssikisoista. Tosi harmi kun Nelonen näyttää hylänneen sen kokonaan kun alkoivat suunnitella ja näyttää Suomen Dancea. Mutta eihän Dancestakaan oo nyt uutta kautta tän vuoden puolella tulossa, niin miksi ei vois näyttää jenkkien versiota? Vaikka arki-iltapäivisin semmoiseen huonoon katseluaikaan, kun ihmiset on vielä koulussa tai töissä. Voisin sit aina nauhoittaa sen. Sekin kelpais mulle.

Vähän aikaa sitten loppui ohjelman Dirty Dancing. Ohjelma tuli Subilta ja mielestäni kyseessä oli nyt toinen kausi. Ihan kiva ohjelma, mutta mua häiritsi ihan äärettömästi ainakin ekalla kaudella kun tuomareiden arvioita näytettiin kesken tanssiesitysten! Ihan käsittämätöntä! Kenen idea on ollut katkaista esitys jollain tuomarien kommenteilla? No, tokalla kaudella asiaa oli onneks vähän korjattu. Ekalla kaudella kuvaustyylikin oli tosi sekava ja tanssista ei saanut kunnon kokonaiskäsitystä. Toka kausi oli senkin osalta vähän selkeämpi.

Nyt Nelosella pyörii Tanssien tähtiin eli Got to Dance. Sitä on ollut kiva seurata, siellä on ollut tosi lahjakkaita tanssijoita. Mua vaa ärsyttää, että semifinaalien välillä tulee aina jakson verran seuraavan jakson tanssijoiden esittelyä. Ihan turhaa sarjan pitkittämistä.

Postaan tähän muutaman videon kisan osallistujista, nää on kaikki alkukarsinnoista tai semifinaaleista, jotka on jo telkassa esitetty, niin ei pitäis spoilata ketään.

Mua harmitti, ettei Status päässyt jatkoon ekasta semifinaalista. Katsokaa vaikka alta. Oisivat niin ansainneet paikkansa.Seuraavassa semifinaalissa (ens ke) on Matthew Koon, joka on aivan ihana nuori nykytanssija! Hän on edottomasti yksi suosikkejani, jos ei jopa mielestäni paras. Ihan käsittämätöntä, ettei sen vanhemamt oikeesti tajunneet, miten todella hyvä niiden poika on tanssimaan! Esitys oli tosi liikuttava ja teknisesti poika on huikea!Jatkoon ekasta semifinaalista meni semmoinen pieni tyttö Emily, joak musta ei ois oikeastaan ansainnut ees paikkaa semifinaaleissa. Mun mielestä se meinaan voimisteli, ei tanssinut. Muutenkin tuolla kisassa oli vähän semmoisia voimistelijoita, eikä niitä kritisoitu yhtään siitä, että ne ei tanssinut, vaan suoritti vain liikkeitä erikseen, sitomatta niitä sen enempää. Emily oli joo tosi notkea ja siksi pystyi melkein mihin vain, mutta se vaan korosti sen voimistellisuutta. Mulle voimistelu ja tanssi on ihan täysin kaksi eri asiaa ja oon tosi ehdoton tästä.Onneks Emily oli semifinaalissa ees vähän tanssillisempi, eikä sillä ollut niin karmeaa meikkiä ja tekoripsiä, mutta siltikään en ois ansainnut msuta finaalipaikkaa. Kuten Kimberlykin (tuomari) sanoi, niin teknisesti Emilyllä on petrattavaa. Se esim pyörii tosi polvet koukussa semifinaalissa, huomasin sen nyt itsekin tosta videolta kun katsoin tosi selvästi. Ja noi Emilyn esiintymisasutkin on tosi voimistelullisia. Se karsinnan kalansuomuilla koristeltu makkarankuori oli ihan karmea (videolla yllä), huh. Onneks toi semifinaalin punainen oli ees vähän sidettävämpi. Mutta miks Emilyn pitää aina esiintyä tommoisissa ihme jumppapuvuissa, joissa on jotian ihme rimpsuja ja ulokkeita kaikkialla?

Olihan se tosi liikuttavaa, kun Emily oli niin innoissaan finaalipaikasta, mutta en mä tajua, jos sinne valitaan vain jotain lapsia, eikä ketään oikeasti taidokkaita aikuisia yhtään.Vielä tulossa on tämä aivan hulvattoman hauska 10v poika, jolla on kyllä lavakarismaa vaikka muille jakaa. Katsokaa nyt häntä karsinnoissa.Loppuun mainitsen vielä, että Ylen Areenastahan voi seurata sitä aiemminkin mainostamaani Tanssiakatemiaa edelleen. jaksoja voi katsoa täältä. Areenalta voi löytyä muutakin tanssiohjelmaa, voi kokeilla vaikka hakusanaa tanssi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!