tiistai 17. toukokuuta 2011

Paluu vapun tunnelmiin

En ole hetkeen ehtinyt kirjoitella kun koulu on pitänyt niin kiireisenä esityksineen kaikkineen ja tänään tuli muutettuakin, joten loppuviikkokin menee paljolti laatikoita purkaessa. Koulujuttuja on tarkoitus kyllä ehtiä postaamaan piakkoin, kun on muutamia kuviakin liittyen viimeisimpiin esiintymisiin.

Nyt kuitenkin palailen vielä vapun tunnelmiin, koska tänäkin vuonna tuli otettua perinteinen vappukuva Veetin kanssa.Näitä on siis tullut otettua nyt kolmena vuonna peräkkäin. Ihan vahingossa siis. Tänä vuonna tajusin, että tästä on tullut joku perinne.Kuva viime vuodelta, Hesassa oltiin silloin vappua viettämässä. Ja tää on muuten Suvin kuvaama.Tämä kuva on laskujeni mukaan sitten vudoelta 2009. Hämeenlinnassa ollaan ja torille menossa pyörimään.Vappua vietin muuten tämmöisessä asussa. Villatakki on suhteellisen uusi, tilattu H&M:ltä. Kiva uusi väri vaatekaappiini. Farkut on koneHELSINKI Jeans, mekko ja toppi H&M ja kengät tuli hankittu about vuosi sitten Finezzasta. Mistähän tuo vyö on? Oisko Ginasta tai Henkkamaukalta.

Veetihän kovana linssiludena tunki siis näihinkin kuviin mukaan. :DMeillä oli tosiaan hurjat bileet ihan kotosalla ja tuli ihan jopa tämmöinen juotua. Oli vielä aika pahaa. :DVeeti ei antanut puremahaavan menoa haitata, vaikka olihan se aika karun näköinen kun putki törrötti kaulasta.

Maanantaina Veeti sai jo putken pois ja haava on parantunut tosi nopeasti muutenkin. Tikkien poisto vielä edessä näitä kuvia otettaessa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!