sunnuntai 31. lokakuuta 2010

Kaikki tahtoo elää säkenöivästä voimasta!

Tänään on ratkaiseva ilta Dancessa! En ole vielä kertaakaan kirjoittanut mitään Suomen Dancesta ja ajattelin nyt korjata asian. Muutaman minuutin päästä alkaa jakso, jossa ratkaistaa neljän kärki. Itse toivon sinne pääsevän ainakin Markun ja Mia-Marin. Myös Sam on todella upea teknisesti ja siksi mielestäni ansaitsee kyllä finaalipaikan. Toivon, että Ida lähetettäisiin tänään kotiin. Tyttö on vetänyt tosi hyvin, mutta kun tekniikkaa ei ole, niin sitä ei vaan valitettavasti ole. Finaaliin ei voi päästä, jos ei ole kunnollista pohjatekniikkaa. Tänään on pakko äänestää, en meinaan kestä, jos väärät valitaan finaaliin ja en ole itse yrittänyt yhtään vaikuttaa asiaan.

Ja halusin kerätä muutamia suosikkitanssejani tähän teidän ihasteltaviksenne. Alussa on ne pakolliset mainokset, mutta koittakaa kestää.

Flash toistinta ei löytynyt.

Viimejaksossa oli todellinen unelmapritus: Mia-Mari ja Markku! Ja he vetivät mahtavasti tämän lyrical jazzin! Ehkä koko kisan ihanin esitys!

Flash toistinta ei löytynyt.

Toinen poiminta viime jaksosta on tuo iloisa bollywood. Ihana tanssityyli ja hyvin kaksikko vetää. Kyllä Taru musta finaalipaikan ansaitsee, se on todella päässyt yllättämään mut monipuolisuudellaan. Ja Sam nyt vaan on hyvä.

Flash toistinta ei löytynyt.

Täytyi yksi ryhmäkoreogrqafiakin poimia ja tämä siksi, että valitsin postauksen otsikon tästä biisitä. Aivan huippu biisi. :)

Flash toistinta ei löytynyt.

Vaikka en Katrista ikinä pitänytkään, niin tämä oli todella hyvä esitys!

Flash toistinta ei löytynyt.

Pauliinakaan ei koskaan kuulunut suosikkitanssijoihini, mutta hän on tanssinut yhden koskettvimmista tansseista dancessa. Ihana koreografia!

Flash toistinta ei löytynyt.

Tässä oli mielestäni todella toimiva pari! Pasi ja Mia-Mari sopivat toisilleen. Ja jännitin kovasti miten heiltä sujuu kilpatanssi, mutta hyvinhän se meni!

Flash toistinta ei löytynyt.

Tässä jälleen yksi upea nykytanssi. Mahtavaa!

Flash toistinta ei löytynyt.

Disco yllätti, tosin pari on hyvä, joten tietenkin tanssikin on hyvä! :)

Flash toistinta ei löytynyt.

Tämä nuori pari oli aivan ihanan symppis. sopivat todella pariksi ja tämä tanssi oli niin ihana ja koskettava!

Flash toistinta ei löytynyt.

Sitä parasta Idaa ja Markkua. Ida pärjäs hyvin Markun kanssa. Lava-apinat on kyllä mahtavai tässä!

keskiviikko 27. lokakuuta 2010

Nina Loves Music

Loma on ohi ja koulu jatkuu. Kiirettä pitää, kevyt viikko kun joka päivä on koulu yheksästä vähintään neljään...

Tässä nyt niitä kuvia otsikolla "Bileet pysäkillä", kuten lupasin.Kuvissa muuten näkyy hieman Lady Gagan keikalta ostamani keikkapaita. Vaikka aika hyvin olenkin sen yrittänyt peittää kaulahuivilla. :)

Näissä kuvissa on vähän semmoista lockingin yritystä. Kävin itse asiassa lomalla Hesassa jopa yhdellä tunnillakin hieman lockingia kokeilemassa, mutta vasta tämän kuvauksen jälkeen. :D On sitä street-tanssia tullut joskus vuosia sitten se pari vuotta tanssittua, että hyvin oli ehtinyt unohtua, mutta oli aivan mieelttömän kivaa ja tahdon kyllä uudestaankin!

Ja tämä tyttö muuten täytti vuosia eilen. Ei ole onneksi vanha olo.

sunnuntai 24. lokakuuta 2010

Tanssi on elämä sulkematta pois elämää.

Kuten taisin jo aiemmin syyslomaa koskevassa postauksessani mainita, me kuvailtiin tanssikuvia Suvin kanssa Helsingissä kun olin siellä muutaman päivän vierailulla lomani aluksi. Aiheesta hyvää tasutatietoa ja melkein kaikki meidän hienot kuvat (ja suvin muutkin hienot kuvat!) löytyy Suvin blogin puolelta ja kannattaa ehdottomasti käydä tsekkaamassa meidän projektin kuvasarjat ja niiden mahtvat kuvatekstit. :) Suvi on myös hyvin taustottanut tota meidän prokkista, mutta kai mäkin voin asiasta muutaman sanan sanoa ja ehkä pari kuvaakin postata.

No ihan ensiksi tää pikkunen kuvasarja Improvisaatio-oppeja, joka puhuttelee mua hyvin paljon. Tässä on itse asiassa aika paljolti kiteytetty viime vuosi, se mitä Kälviällä oppi. Kuvatekstit on siis peräisin syksyltä 2009 kun meillä oli imrovisaatioviikko ja silloin mulle aukes aika lailla ihan uus maailma ja käsitys tästä hienosta avarammasta uudesta tanssin maailmasta vain vahvistui ja parani mitä pidemmälle kälviäaikaa mentiin. Kiitos siis mahtavalle opettajallemme Giorgiolle. Ja lainaan nyt tärkeesti kuvatekstit Suvin blogista (hieman lyhennettynä kyllä)! :D"En mä osaa tanssia, osaan vaan näytellä" "And you say they are two different things?""I'm doing this same shit again. Hmm, but what kind of shit it is?"
Make laughing a part of your performance instead of trying to hide the laugh.


Jotenkin oli vaan niin hienoa huomata, että jotenkin kaikki olikin sallittua tanssissa ja sitten voi taas kyseenalaistaa sen, että onko oikeasti. Ja tanssi oli äkkiä niin paljon muutakin kuin vain tanssia tai kaunista liikettä tai balettia. Tästä ajatuksesta päästäänkin hyvin seuraaviin kuviin, jossa ehkä päästin hieman myös sisäisen lapseni esiin ja kierin lehtikasassa. :) Tanssi voi olla mys tätä!
"Tanssi on muutakin kuin balettia."


Suvi antoi mulle hauskan tehtävän ennen kuvauksia. Mä jatkoin sen aloittamia laseita ja esim tuo "Tanssi on muutakin kuin balettia." -kommentti on peräsin tästä tehtävästä. Koko tetävä oli musta tosi hyvä, ihan jo senkin takia, että se pisti ajattelemaan asioita ja määrittelemään itseään tanssijana. Mustahan nyt tulee tanssinopettaja ja jossain määrin myös tanssija, joten tässähän pitäisi koko ajan kovasti etsiä sitä sisäistä tanssijaa ja hahmottaa millainen se on tai muuttaa sitä niin halutessaan. Joten koko tää projekti on mulle ihan ammatillisestikin hyödyllinen. Siksipä tästä onneksi muutama opintopistekin rapsahtaa! :)

Vielä loppuun muutama kuva kauniilta Malmin hautausmaalta. Siellä oli kyllä aivan mielettömät syksyiset maisemat."Tanssi on muutakin kuin kaunista liikettä."


"Tanssi on koko elämä, sulkematta pois elämää"

Nämä viimeiset kolme kuvaa löytyvät kaikki kuvasarjasta, joka kantaa samaa nimeä kuin tuo viimeinen kuva. (Tanssikuvaprojekti 2.2.) Koko sarjan voi käysä kurkkaan sieltä Suvin blogista.

Kuvia on vielä paljon lisää, mutta säästän niitä hieman myöhemmäksi muiden postauksen kuvitukseksi. Nyt jäi esim kokonaan postaamatta mahtavat pysäkkibileet teille, mutta ne sitten ensikerralla, lupaan! :)

perjantai 22. lokakuuta 2010

Blueberry Kisses

Tajusin, että jätin kameran johdon kotiin, eli en saa siirrettyä kuvia Lady Gagan keikalta ennen kuin ensi viikolla! No, ehkä tässä selvitään. En pääse myöskään esittelemään uutta ihanaa kannettavaanikaan ennen kuin saan sen johdon, kun kuvat koneesta on samaisella kameralla. Ja sitten tarvisin vielä jonkun kuvankäsittelyohjelman, koska vanhani ei suostu toimimaan enää Windows7:ssa. Mutta on mulla tässä nyt aikaa semmoinen hommata...

Mutta siis, asiaan! Tämä tyttö meni ja leikkautti hiuksensa!

Ja kuvalaatu on siis ihanaa webkameralaatua. Kestäkää.

Puolet tais lähteä pituudesta pois. Kyllästyin siihen pitkään, kun mulla on niin ohuet hiukset, ettei niitä oikein voinut pitää auki. Ja on ne tanssiessa jo vähän tiellä, kun poninhäntä huiskii aina naamaa. No, nyt ei hiuski! :) Ehkä aika hullua, mutta kyllä ne hiukset vielä takaisin kasvaa ja nopeasti.

maanantai 18. lokakuuta 2010

Syysloma

Kuten jo aiemmassa viestissäni totesin, olen nyt hyvin ansaitulla syyslomalla. Aika on mennyt ihan siivillä ja oli jopa vähän sääli että koulusta on nyt viikon tauko. Tosin kyllä koen, että loma tulee tarpeeseen. Ei se koulu aluksi kauhean rankalta tuntunut, mutta nyt vähitellen alkaa tahti kiristyä ja kyllä tekemistä riittää. Lomalla koitan kyllä tehdä vähän lihaskuntoa ja venytellä, mutta tanssista koitan oikeasti pitää vähän lomaakin. Annan asioiden muhia päässä ja sitten loman jälkeen näkyy toivottavasti jotain edistystä jossain. :D(Eikö ole aivan ihanan värinen kiivi!? Ja keltaiset kiivit on vielä ihan tajuttoman hyviä! Nomnomnom!)

Loman jälkeen koulussa alkaa ensimmäinen isompi prokkis, nimittäin alamme tehdä Pakkastanssia. Se on semmoinen jokavuotinen projekti, kun Kuopiossa järjestetään pakkaspäivät aina joskus tammi-helmikuussa. Eli silloin esiinnymme ja tarkoitus on tehdä semmoinen koko perheelle suunnattu esitys, jonka teemana on fantasia. Odotan innolla, mitä tuleman pitää. Saimme esittää jo toiveitakin rooliemme suhteen opettajalle, jotka sitten otetaan huomioon rooleja jaettaessa. Eli saa nähdä esitänkö mä jotain mystistä fantasiaolentoa sitten!

Näin loman alun kunniaksi hankin itselleni muuten töitä jouluksi ja kohta lähden käymään kampaajalla. Saa nähdä kuinka uusiksi tää koko tukka nyt menee! Kuvia sitten kun saan uuden pääni kuvattua... :)

sunnuntai 17. lokakuuta 2010

Monster Ball

Oivoi kun aika on taas kulunut, enkä ole ehtinyt mitään kuulumisiani kirjoitella! Syynähän tähän koulukiireiden lisäksi on ollut se, että kannettavni hajosi taas! (käsittämätöntä!!) Nyt olen kuitenkin saanut ihan tuliterän uuden kannettavan ja elämä hymyilee sen osalta. :)

Nyt alkoi syysloma ja ajattelin kunnostautua taas tämän blogin päivittelyn kanssa. Kovasti olis kaikkea kuvamatskua ja juttuja joita haluan postata.

Olin to Lady Gagan keikalla ja se oli aivan mieletöntä! Huikea tunnelma, yleisö oli pukeutunut niin mielettömän hienosti ja Gaga oli aivan mielettömän ihana, niin inhimillinen ja puhui fiksuja juttuja. Kuviakin otin, tosin en mitään kovin laadukkaita. Kun saan siirrettyä ne koneelleni, niin laitan tänne kyllä esille.

Hesassa vietin viikonloppua kuvaillen tanssikuvia (tai siis mä olin malli), joita voi jo käydä kurkkimassa Suvin blogista. siellä on edellisestäkin kuvailusessiosta kuvia, jotia en oo varmaan muistanut tänne postatta missään välissä. No korjaampa asian lähitulevaisuudessa.

Loppuun muutama fiilistelyvideon Gagan keikasta. Videot saattaa olla osittain keskiviikolta, mutta eipä tuo nyt kai haittaa. Yhtä mahtava tunnelma meillä oli torstaina! :D

Gagalla oli tosi hyvät tanssijat ja tietenkin oli mahtavaa, et Gaga oikeasti lauloi, eikä kaikki tullut vaan playbackinä.

Loppuun tämmöinen fiilistelypätkä. Koskettavaa. <3

Ja lisää fiilistelyä keikasta tulossa vielä myöhemmin!