keskiviikko 31. maaliskuuta 2010

Kokonainen.

Yksi tärkeä etappi on nyt koulunkin osalta takana, nimittäin soolot.







Ja Suvia kiitän jälleen esityksen (ja harjoitusten) aikana otetuista kuvista!

Sooloja ollaan työstetty nyt siis oikeastaan koko kevät itsenäisesti ja aina muutama opettaja on vähän auttanut prosessissa.

Koko illan nimeksi tuli Sooloilua ja oma teokseni päätti illan ja kantoi nimeä Kokonainen. Musiikiksi olin valinnut Amy Winehousen You Know I'm No Good, tosin teokseni alkaa hiljaisuudella.

Alla pari kuvaa harjoituksista.





Sitten muutama sananen meikistä/hiuksistani. Halusin suht avoimet hiukset, sen tiesin heti. Hiukset kiharsin perinteisesti lettien avulla ja laitoin sen verran kiinni, etteivät olleet silmillä. (Suvi teki hienon letin! :D)
Ja meikistä... No, kerrankin kun sain vapauden vetäistä naamaani ihan sellaisen meikin kuin itse tahdon, niin tämmöinen glitterpläjäys syntyi tekoripsillä höystettynä. Kuvat on otettu esityksen jälkeen (kun kaikki meikit on jo hikoiltu pois) ja huonolla kameralla, mutta ehkä näistä saa jotain osviittaa.







Ja me saatiin ruusut! <3

sunnuntai 28. maaliskuuta 2010

Viikonloppua Hämptonissa

Tässä tulis päivän asuni 20.3.2010 kun pääsin kahden viikon tauon jälkeen taas Hämeenlinnassa piipahtamaan ja lähdettiin vähän juhlistamaan kaverini Suomeen saapumista.



Tässä nyt näkyy ne KappAhlista ostetut ihanat vaaleat farkkulegginsit!



Veetikin piti ottaa mukaan kuvaan kun se oli niin iloinen nähdessään mut, eikä meinannut päästää silmistään.

Tässä pojalla on vielä karvat tallella. 24. päivä oli sitten aika karvojen lähteä, kun Veeti pääsi trimaajan käsittelyyn. Taikatemppu, miten koirasta tulee rotta... On aikamoinen muodonmuutos, joten tästäkin varmasti tulossa kuvia. :)






Pääsin myös testaamaan H&M:ltä hankittua glitter eyelineria. Oli oikein kivan näköinen, voisin haluta tämmöisen hopeisenkin!

perjantai 26. maaliskuuta 2010

Verta, hikeä ja kyyneliä. Vai oliko se lakkaa, strasseja ja kimalletta?

Homman nimihän on se, että vihdoin se posti toi mun ikiomat Konad-tuotteet. Heti piti päästä kokeilemaan, joten annetaampa kuvien puhua puolestaan.



Myöhemmin lisäsin vielä hopeaa kimalletta kynnen kärkien rajaan. Alla siitä kuva (jos siitä saa sen verran selvää).



Ja tässä vielä kuvat tuotteista, joilla kynteni taiteilin. Mukana ylimääräisinä violetti konad-lakka ja toinen levy, jota en ole vielä päässyt testaamaan.





Täpläkynsien jälkeen kokeilin vaihteeksi jotain luonnollisempaa ja pääsin testailemaan uusia kynsitarrojani. Saa nähdä miten pysyvät, vielä toistaiseksi kaikki kivet ja terälehdet tallessa.



maanantai 22. maaliskuuta 2010

It's a sunny, sunny day!

Koska olen laiska ja en jaksa vieläkään siirtää kuvia kamerastani koneelle, ette pääse nyt ihastelemaan uusia kynsiäni tai kokeilujani tutustuttuani Konadin ihmeelliseen maailmaan. Niitä odotellessa jälleen Suvin kuvailemaa materiaalia...









Ja jos haluatte nähdä lisää, niin käykääpä vaikka vilkaisemassa Suvin blogin puolelta!

Kälviällä oli, ah, niin kaunis auringonpaisteinen perjantai ja me tytöt lähdettiin jälleen palelluttamaan itsemme tuonne ulos. :D Tääkin tyttö hyppi ballerinoissa keskellä lumikinoksia! Mutta kivaa oli!

sunnuntai 7. maaliskuuta 2010

Ihanan kallista, eiku ihanan halpaa.

Hiihtoloma on jo melkein ohi (tai mitä sitä kieltämään, se on ohi), joten aiheellista on kai kysyä, miten olen lomaani viettänyt? No, shoppaillen tietenkin. :)


Farkkutakki KappAhlista. Vielä kun tulis semmoiset kelit, että tätä pääsis käyttään. Kevät, tule jo!


Vasemmalla: Broadwayn ruutupaita ei pääse mitenkään oikeuksiinsa henkarissa, täytyy yrittää kuvata se päällä. Violetti Marilyn-huppari (oikealla ylhäällä) on todellinen alelöytö cittarista, 8€! Ja harmaa tunika 3/4 hihoilla oli merkiltään muistaakseni the Girls Club.

Lisäksi ostin aivan vaaleat harmaat farkkulegginsit KappAhlista. Niistä löytyy takataskut ja kaikkea. Hieno löytö. :) Ehkäpä ne tulee kuvattua joskus sitten kun niitä käytän.

Kuvista puuttuvat myös leginsit, joita ostin nyt vähän varastoonkin. Eli ostin täyspitkät mustat kakaiset ja vielä samanlaiset tummat violetit. Ja koska violetti oli niin kiva väri, ostin samaa väriä myös lyhyemmät. :) Nyt ehkä raaskii jo reeneissä/esityksissäkin käyttää leggareita, kun ei ne ihan heti lopu kesken.



Niin ja tarttui sieltä kaupoista tämmöisiäkin tilpehöörejä mukaan. Kynsitarrat ja harja Anttilasta, ranskalainenmanikyyri-setti ja violetti glitter eyeliner H&M.

lauantai 6. maaliskuuta 2010

Pink day!

Kun kaikki on vain yhtä... pinkkiä.










Niin, välillä se maailma on vain täynnä vaaleanpunaisia asioita. Ja varmasti moni on kateellinen tuosta vaaleanpunaisesta xboxin ohjaimesta. :D Yritin taas joo kuvata itse mun ihania bling-bling-kynsiäni, mutta aika huonolla menestyksellä. Eli vaaleanpunainen pohjalakka ja hopea hilelakka päällä. I love it! :)

perjantai 5. maaliskuuta 2010

Juustokakkua ja ravintolaruokaa

Tänään on taas ollut oikein herkuttelupäivä! (No, tää on ollut aika herkutteluviikko...) Äiti meinaan teki juustokakkua (nam!) ja käytiin vielä Popinossa syömässä hyvässä seurassa. :)



Kerrankin sain kuva päivän asusta, niin täytyyhän sellainenkin postata pitkästä aikaa.

Turkoosi paita GinaTricot
Musta toppi H&M
Kaulahuivi kirpparilta
Kengät Norjasta
Farkut KoneHelsinki Jeans

Lisäksi tähän kokonaisuuteen kuului vielä harmaa takki (H&M) ja valkoinen pipo (KappAhl).



Ja tässä nyt vihdoin taas kuvaa kynsistäni, kerrankin saa kuvasta jotain selvää, koska kuva on otettu järkkärillä ja kuvaajana Suvi. :)

Nämä on siis en mun ystävänpäiväkynnet. Siksi siis sydämiä. :) Löysin vähän aikaa sitten tuommoisen paketin valkoisia kynsitarroja, oavt tulleet jonkun manikyyrisetin mukana joskus aikoja sitten ja olen nyt ihan innolla käyttänyt niitä. Lakka on Nivean Turbo Colour ja sen luvataan kuivuvan 45 sekunnissa! Ja kyllä kuivuu muuten nopeasti. Päällä sopivan paljon Revlonin top coatia.

Olen tässä aika onnistuneesti muutellut tätä blogin ulkoasua melkein päivittäin ja etsin nyt kovasti uutta mieleistä valmisleiskoista, kun siihen vanhaan halusin jotain muutosta. Että tämmöisellä värityksellä ja mallilla mennään taas vähän aikaa. :)

tiistai 2. maaliskuuta 2010

I wanna do bad things with you

No, tänään se sitten alkoi, nimittäin True Blood.

Pakkohan se oli katsoa, suuri vampyyrifani kun olen. Olin kyllä varautunut, ettei sarja niinkään keskity vampyyreihin vaan enemmänkin seksiin. Joo, niinhän se vähän meni. En siis ole vielä yhden jakson jälkeen kovin vakuuttunut, mutta en vielä luovuta. Kokeillaan ens viikolla uudestaan, joko koukuttuisin.

Miksi se sitten ei oikein iskenyt? No, ehkä lähinnä siksi, että sarjan vampyyrikuvaus ei vastaa mun odotuksia, tai siitä nyt vaan puuttuu se kaikki glamour jonka vampyyreihin yhdistän. Semmoset pikkukaupungit ja räkälät ja känniset likaiset äijjät ei oo mun juttuni ja vampyyreista kun on kyse, niin nehän on maailman kauniimpia olentoja ja hienostuneita. Tässä sarjassa ei oo mitään hienostunutta.

On sarjassa jotain kivaa ja mielenkiintoista ja odotan, että se vielä jossain vaiheessa koukuttaa mut. Mutta jostain ihan eri syystä kuin vampyyrien takia.

No, jos joku muu sattui sarjaa seuraamaan niin saa olla eri mieltä (tai samaa) kanssani. :)

Loppuun vielä sarjan huikean hyvä tunnusbiisi. Tähän ollaan tanssittu Kälviällä!