tiistai 14. kesäkuuta 2016

Picture Polisheja

Muistan joskus ajatelleeni, etten kyllä noita Picture Polishin lakkoja ala itselleni ostaa, kun minulla on jo niin montaa eri indie lakkaa kokoelmissani. Aika pitkäänhän minä sinnittelin ilman, mutta ehkä joku lukija muistaa minun kertoneen aiemmin blogissani, että viime vuoden puolella vihdoin sorruin ostamaan ensimmäiset PP:ni Cesarsilla vieraillessani. Ja ei ole kyllä yhtään kaduttanut. Nämä ovat niin upea laatuisia ja helppoja lakkoja, että tartun todella usein PP:n pulloon kun haluan tehdä vain nopean ja yksinkertaisen lakkauksen. Picture Polishin kauniit lakat kun toimivat todella hyvin vaikka ihan kokonaan ilman erillisiä koristeluja.


Satuin hankkimaan kolme Picture Polishin lakkaa suurin piirtein samaan aikaan ja päätin lakkoja tikuttaessani kokeilla, jos ne vaikka saisi kaikki yhdellä kertaa myös kynsille. Alla on liukuvärjäys keväällä ja syksyllä eli Autumn ja Spring lakoilla. Päällä on kirkaspoohjainen glitter Mardi Gras.


Minulta löytyy lisäksi vielä PP:n Winter lakka ja kovasti odottelen, koska merkki julkaisee kesän... Winter pääsi kynsilleni Alluren ja Eerien kanssa ja jälleen tein liukuvärjäyksen. Nämä kaikki ovat niin älyttömän upeita ja hyvin peittäviä lakkoja.


Lakkasin kynteni ensin kokonaan vaaleanlilalla Eeriellä ja sen jälkeen töpöttelin kynnelle tummempaa violettia Allurea ja aivan kynsien kärkiin harmaata Winteriä. Jätin liukuvärjäyksen aika selvärajaiseksi ja minun oli tarkoitus tehdä tähän jotakin koristeluja leimaamalla päälle, mutta se lopulta jäi, koska oli pakko päästä nukkumaan ja seuraavat pari päivää olivatkin niin kiireisiä, että kynsien koristelu jäi lopulta kokonaan. Mutta kuten postauksen alussa sanoin, nämä Picture Polishin lakat ovat kyllä niin nättejä jo itsessään, etteivät ne välttämättä kaipaa mitään koristeluja.


Vaikk oma Picture Polish kokoelmani on vielä toistaiseksi kovin maltillinen, se kasvaa koko ajan hitaasti ja varmasti. Merkki julkaisee aivan liian usein uusia ihania sävyjä, jotka heti aiheuttavat vahvan "pakko saada" -tunteen ja aika kovasti saa yrittää, ettei heti sorru tilaamaan kaikkia! Tämä merkki on kyllä ehdottomasti hiipinyt heti sinne suosikkimerkkieni joukkoon. Onko lukijoissa muita Picture Polishin faneja?

3 kommenttia:

 1. Oi ihanat nuo ekat kynnet!! <3

  (..ja Mardi Gras alko houkuttelemaan.. 😆)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihanat noi erat kynnet! Upea väriyhdistelmä. <3

  VastaaPoista
 3. E-S: Voi kiitos! :) <3 Mäkin vähän heräteostokseni tuon Mardi Grasin hankin, mutta ei ole kaduttanut. :D

  Jonna: Kiitos paljon! :) <3

  VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!