keskiviikko 29. kesäkuuta 2016

Lastenosastolla shoppailua

 Toivottavasti ajastukset toimii ja näitä postauksia ilmestyy blogiin, vaikka itse olenkin aika ahkerasti nyt reissunpäällä ja huonosti netin ääressä.

Eräs ystäväni kerran tekstasi minulle kuvan H&M:n lastenosastolta löytyneestä Star Wars paidasta. Minä päätin heti, että se paita on pakko saada! Olen ennenkin ostellut lasten osastolta paitoja, joten uskoin, että tästäkin läytyy minulle sopiva koko.


Parissa H&M:ssä piti käydä ennen kuin tärppässi, mutta onnistuin siis lopulta löytämään itselleni sopivan koon. Hintaa tällä paidalla oli huimat 9,90e, koska lastenosasto. Samalla reissulla mukaan tarttui myös vaaleat shortsit, koska ihana rakas koirani Veeti on tykännyt mutustella vanhempia shortsejani niin, ettei minulla ole tällä hetkellä oikeastaan yksiäkään kunnollisia ehjiä shortseja. Nämä yritän nyt pitää kaukana Veetin hampaista. :)


paita H&M
shortsit H&M
kengät Inspire

Vielä ainakaan ei ole tullut pikkulapsia vastaan samassa paidassa, mutta sitä päivää odotellessa. :D Minulta löytyi kotoa sattumalta myös jo useamman vuoden vanhat ballerinat, joissa oli hyvin samanlainen värimaailma kuin paidassa ja vähän blingiäkin mukana, joten pakkohan nämä oli yhdistää toisiinsa.


Osteleeko muut vaatteita lastenosastolta? :D

2 kommenttia:

  1. Oon joskus ostanu itekki nuorten/lasten osastolta nyt ei vaan taida mahtua niihin ku raskaudesta jäi viel vähän masua

    VastaaPoista
  2. eekku: Mullakin alkaa olla sen verran lantiota ja peppua, että alaosia ei enää niin helposti osteta lastenosastolta, mutta paidat onneksi menee vielä. :)

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!