torstai 5. marraskuuta 2015

Messuraportti

Toivottavasti jaksatte lueskella vielä messufiiliksiä blogistani, vaikka I love me -messut ovat tainneet olla aika paljon esillä eri blogeissa viime viikkoina.


Kävin tänä vuonna messuilla perjantaina ja lauantaina. Tämä oli nyt kolmas kerta kun messuilla käyn ja ensimmäistä kertaa olin messuilla bloggaajapassilla. Viiem vuonna olin vain yhden päivän, sitä edellisenä vuonna olin kahtena päivänä ja pakko todeta, että kyllä minusta messuille kannattaa lähteä kahdeksi päiväksi, jos vain mahdollista. Sen verrna paljon siellä on nähtävää ja tehtävää. Kolmannellekin päivälle olisi varmasti riittänyt ihmeteltävää, joten joku vuosi voisi koittaa jaksaa vierailla messuilla jokaisena päivänä. Tämän postauksen kuvat (joita en kamalan paljoa jaksanut ottaa) olen napsinut toisena messupäivänäni. Messuostoksiani en viitsinyt tunkea enää tämän postauksen loppuun, vaan niistä tulossa vielä oma pikku postauksensa lähipäivinä.


 Yksi ehkä messujen odotetuimpia pisteitä oli Essenceä myyvä Cosmo Nordic. Ja hulina pisteellä oli myös sen mukainen. Yllä oleva kuva on lauantailta. Hyllyille piti jonottaa vuoroaan ja kassajonokin oli aika kiitettävä... Itse kävin pistettä tutkimassa perjantaina ilta-aikaan, jolloin siellä oli huomattavasti rauhallisempaa ja sain napattua itselleni muutaman aletuotteen. Ehdin myös vaihtamaan pari sanaa "Essence-miehen" kanssa, joka pitää meitä kynsiharrastajia facessa ajantasalla Essencen Suomen valloituksesta. Kuulemma kiirettä on ollut koko perjantain messuilla ja hyvä näin.  Niin ja mainittakoon tässä yhteydessä vielä ilouutisia Tampereeseen liittyen: Tampere saa pian oman myyntipisteensä, eikä enää tarvitse Lempäälästä asti hakea Essenceä! Kirjoittelen tästä kyllä lisää lähitulevaisuudessa ja koitan päästä heti tuoreeltaan käymään piakanpäällä kun hyllyt saadaan pystyyn Lielahden Toknammille.

Perjantaina saavuin messuille suoraan Kuopiosta, joten olin paikalla vasta iltapäivällä, koska en ihan aamuyöstä jaksanut lähteä ajamaan. Auton sain helposti ja vaivattomasti parkkihalliin, jonka jälkeen lähdin kiertämään eteläiselle sisäänkäynnille, jotta saan haettua bloggaajapassini. Treffasin messuilla Milban ja kierreltiin yhdessä hyvä tovi. Törmäsin myös useampaan otteeseen perjantaina Hannaan. Perjantaina iltapäivästä messuilla oli kyllä paljon ihmisiä, mutta kuitenkin mukavan väljää ja käytävillä pääsi liikkumaan vaivattomasti. Iltaa kohti ihmismäärä väheni vielä entisestään ja messualueen kiertely oli entistä miellyttävämpää, koska mihinkään pisteelle ei tarvinnut jonotella pitkään.


Perjantaina suunnitelmani oli lähinnä tutustua monipuolisesti messualueeseen, merkata karttaan kaikki kiinnostavimmat pisteet ja sitä kautta valmistautua lauantain messupäivään. Koska perjantaina messuilla oli selkeästi vähemmän ihmisiä varsinkin iltaa kohden, päätin käydä Dermalogicalin ihoanalyysissa kun pääsin siihen nyt jonottamatta. Viime vuonna jonot olivat niin pitkät, etten jaksanut jäädä odottamaan vuoroani. Tänä vuonna oli kiva ehtiä tähänkin, koska olihan se mielenkiintoita kuulla, missä kunnossa ihoni on. Kävin myös värjäyttämässä kulmani jälleen Suomen kosmetologikoulun pisteellä, jossa se maksoi tänäkin vuonna tutun 5e. Olen siis käynyt nyt joka kerta messujen aikana värjäämässä kulmani. Aiempina vuosina olen kokeillut myös jalkahoitoa heidän pisteellään. Sekin oli hyvin edullinen (muistaakseni 25e) ja teki oikein hyvää messujen väsyttämille jaloille.


Kulmani ovat luonnostaan hyvin vaaleat ja kulmakynä on mielestäni ihan must, joten värjätyt kulmat helpottavat arkeani todella paljon. Tanssitunteja pitäessä ei viitsi hirveästi meikata, mutta ripsari ja kulmakynä ovat arkenakin aika vakiovarusteitani ja nyt olen kuukauden verran selvinnyt melkeimpä kokonaan ilman kulmäkynää. Kun vielä muistasi jatkaa tätä värjäilyä kotioloissakin...


En suinkaan yöpynyt Helsingissä, vaan suuntasin yöksi Hämeenlinnaan, josta Miraclen kanssa lähdimme lauantaina heti aamustaa yhdessä kohti messuja. Käytiin viemässä auto jälleen parkkiin messukeskukselle, jonka jälkeen kävimme pistäytymässä kynsilakkataivaassa eli CesarsShopin varjomessuilla. Kirjoittelen tästä vierailusta myös oman postauksensa. Cesarsilla vierähti pari tuntia ihan hujauksessa ja sieltä lähdettiin sitten taas messukeskukselle. Paikka oli ihan tupaten täynnä! Kyllä hetkittäin jo vähän ahdisti kun siinä tungoksessa liikuttiin, mutta hengissä lopulta selvittiin. Monia tuttuja (varsinkin blogipiireistä) tuli nähtyä messuilla, mutta varmaan aika moni meni myös ohi siinä tungoksessa.

Lauantaina ohjelmassa oli blodypantingin SM-kisat ja käytiin vilkaisemassa homman etenemistä suhteellisen alkuvaiheessa. Todella upean näköisiä töitä tuli tänäkin vuonna, ei siinä voi kun huuli pyöreänä ihmetellä, kun nuo taideteokset syntyvät siinä ihan silmien edessä.


Vaikka messuilta puuttui tänä vuonna mm Zoyan maahantuoja ja CesarsShop, oli messuilla kuitenkin kynsiinkin liittyvää tarjontaa ihan kivasti. Bongasimme myynnistä China Glazen vanhempia lakkoja, Sinful Colorsia, OPIa ja tällä hetkellä super suosittuja MILV siirtokuvia. Miraclen kanssa päädyttiin heti ostamaan kunnon setti näitä siirtokuvia messutarjouksella. Tottakai myös rakennekynsiin liittyviä näytteilleasettajia oli useampia, kuten aiempinakin vuosina. Kynsiin liittyen täytyy mainita vielä Mereneid, joka on ollut kaikkina kolmena vuotena messuilla kun siellä olen käynyt. Jälleen kävin ostamassa sieltä itselleni (ja äidilleni) päällyslakkaa varastoon.

Lauantaina pääsi tutustumaan myös Kosmetologipäivien näytteilleasettajiin klo14 jälkeen. Tätä ennen kosmetologipäivät oli suljettu meiltä "taviksilta".


Nälkä ei pässyt yllättämään, kun vieraili tasaisin väliajoin luonnollisesti- ja terveys alueiden näytteilleasettajien pisteillä, joilta löytyi erilaisia maistiaisia juomisista ja syömisistä. Tuli maisteltua proteiinipatukoita, erilaisia jugurtteja ja rahkoja, leipää, ruisnaksuja, kuivattuja hedelmiä, raakasuklaata, proteiinijuomia... Näillä pärjäsi hyvin messupäivän! :D


Sen verran tuli lauantaina ostettua "ruokaa" messuilta, että käytiin herkuttelemassa duunatuilla Magnumin jäätelöillä. Pisteellä oli koko perjantain ja lauantain todella pitkä jono, mutta se ei haitannut. Jätskit oli pakko saada ja olihan se niin taivaallisen hyvää, että ei kadutttanut yhtään jonotukseen käytetty aika. Jonotellessa sai ihastella upeita strassikoristeltuja Magnumeja, jotka oli aseteltu esille lasien taakse, ettei kukaan vain vahingossa näitä haukkaisi?


Lauantaina emme olleet etukäteen päättäneet mitään kotiinlähtöaikaa. Ajatuksena oli, että ehkä voisi yrittää lähteä ennen loppuruuhkaa. Messuilla vierähti kuitenkin helposti koko päivä ja poistuimme väsyneinä kohti parkkihallia noin 15min ennen messujen sulkeutumista. Mitään suurta ruuhkaa ei tällöin onneksi ollut, vaan pääsimme oikein sujuvasti aloittamaan kotimatkamme messukeskukselta.

Tämän vuoden messuista jäi todella hyvä fiilis ja voisin mekein sanoa, että nämä olivat tähänastisista messuista parhaat! Ehkä vain lämpenen vuosi vuodelta enemmän tälle messutouhulle ja homma alkaa olla tutumpaa ja sitä kautta vielä kivempaa? Vaikka aina voisi olla lisää mielenkiintoisia näytteilelasettajia ja enemmän huikeita tarjouksia. Mutta minulle jäi todella positiivinen fiilis koko viikonlopusta. Kivaa oli se, että minulla oli rauha tutustua messuihin kahden päivän ajan. Eikä sovi unohtaa, että minulla oli tänä vuonna erityisen ihanaa seuraa messuilla kumpanakin päivänä. Niin ja olihan tämä aivan huikea päätös syyslomaviikolleni.


Kyllä jo nyt aloin odottamaan ensi vuoden messuja ja ehdottomasti olen jälleen sinne menossa. Tästä on tullut jo sen verran kiva perinne, etten sitä tohdi rikkoa, jos ei ihan pakko ole.

Mikä oli sinun suosikki juttusi messuilla?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!