keskiviikko 11. marraskuuta 2015

Essencen myyntipiste Tampereelle!

Ajattelin tämän olevan sen verran tärkeä tieto, että laitetaan se vielä oikein postauksen otsikkoonkin. Lielahden Tokmannille on nimittäin tulossa Essencen ständi aivan näinä viikkoina! Kyllä vain! Eli kaikki Tampereella asustelevat heti sitten apajille, että näytetään Essencen menevä kuin kuumille kiville ja saadaan mahdollisesti lisää myyntipaikkoja.

 

Oma Essence-kokoelmani on kasvanut tasaista vauhtia, sillä tilailen tiuhaan ilmestyviä trend editioneja ulkomailta (koska kaikki eivät vielä tule Suomeen) ja käyn aina välillä työmatkalla katsastamassa Ideaparkin Minimanin hyllyt. Minimanissa oli muuten eräänä päivänä kaikki kosmetiikka -40%, jolloin kävin hakemassa itselleni yllä vasemmanpuoleisessa kuvassa näkyvän saaliin. Menin paikalle n tunti ennen sulkemista ja kyllä oli hylly jo aika tyhjän näköinen. Eihän Essencen tuotteille jäänyt tuolla alella oikeastaan enää mitään hintaa!


Seuraavaksi Suomeen pitäisi saapua Merry Berry trend edition. Minusta se näyttää aivan ihanalta! Alla vielä pari viimeisintä trend editionia, jotka olen itse hankkinut.


Yllä näkyvä Fun Fair oli mielestäni yksi tämän vuoden ihanimpia trend editioneja. Tässä kokoelmassa on niin herkulliset karkkivärit! Tykkäsin paljon myös Happy Gilrs Are Pretty kokoelmasta, jossa oli aika luonnollisia vaaleita ja ruskean sävyjä. Urbaniced kokoelmasta päädyin lopulta hankkimaan vain glittertopperin.


Muistakaa siis pitää silmät auki, jos satutte Lielahden Tokmannilla asioimaan. Tarkkaa päivää ei vielä ole tiedossa, koska hylly Essenceä sinne saadaan, mutta tulossa on! :)

2 kommenttia:

  1. Mie tilasin Merry Berryn luomivärit ja pari lakkaa, sekä sen hiussuihkeen, kun miun tuurilla se ei kumminkaan tule suomen valikoimiin. Harmi, kun täysiä TE-kokoelmia ei saada :/

    VastaaPoista
  2. Mimosa: Niin, se on tietenkin harmi, että saadaan toistaiseksi ne pienemmät valikoimat, mutta toivottavasti tämä tulee muuttumaan tulevaisuudessa. :)

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!