maanantai 16. marraskuuta 2015

Huulirasvoja ja Sokos Emotionin alelöydöt

Olen tässä jo pari viikkoa taistellut äärettömän uuvuttavan ja sitkeän flunssan kanssa ja viikonloppuna sitten hävisin ihan kunnolla taistelun flunssaa vastaan, sillä lääkärireissuhan siitä sitten tuli ja diagnoosina oli keuhkoputkentulehdus. Tottakai, kun olin ajatellut kovasti ahkeroida luonnoksista valmiita blogipostauksia ja tehtävälistalla oli vaikka mitä muutakin kivaa ja jännää noin elämässä yleensä, niin aika menikin sitten vain sängyn pohjalla maaten.

Tyhmän sarastelun takia en ole ehtinyt edes käydä vielä Lielahden Tokmannilla katsomassa sinne juuri pystytettyä Essencen hyllyä! Toivottavasti ette ole ehtineet sitä ihan tyhjäksi ostaa ennen kuin itse pääsen apajille! ;) Eli Essenceä saa nyt myös Tampereelta!


Huulirasva-addiktina sorruin taas ostamaan pari Baby Lipsiä, koska nämä nyt tuoksuvat & maistuvat vain niin kivalta. Nyt viimeisimpänä Suomeen ovat rantautuneet nämäVitamin Shot -huulivoiteet, jotka tosiaan ovat saaneet inspiraationsa raikkaista hedelmistä. Kuvassa näkyvät Melon Mania ja Peach Punch. Jos tykkäsit Pink Punchista, tykkäät myös Peach Punchista. Minusta niissä oli hyvin samanlainen tuoksu. Kuvasta puuttuu vielä oranssihylsyinen appelsiininen Orange Burst, joka tarttui mukaani vasta myöhemmällä kauppareissulla (koska sitä ei ensimmäisellä kerralla jostain syystä myynnissä ollut).

Lisäksi pääsen nyt tutustumaan minulle täysin uuteen huulirasvamerkkiin, Crazy Rumorsiin! Tajusin nimittäin, että näitähän saa ostettua Ruohonjuuresta ja semmoinenhan löytyy täältä Tamperelta! Tätä merkkiä on hehkutettu paljon blogeissa ja näissä tuntuu olevan paljon samaa kuin Hurraw! huulirasvoissa, eli ovat täysin luonnollisia ja vegaaneja, sekä rasvojen maut ovat aivan käsittämättömän herkullisia. Vai miltä kuulostaa valitsemani vadelmasorbetti ja suklaa-mansikka? Valitettavasti Suomesta ostettaessa makuvalikoima on kyllä todella suppea verrattuna vvalikoimaan, joka löytyy Crazy Rumorsin kotisivulta, mutta kyllä näillä kahdella nyt alkuun päästään. Koostumsu tuntuu ihanan pehmeältä ja levittyy helposti huulille. Ja tuoksu/maku on niin ihana, että melkein tekee mieli haukata rasvasta pala...


Tein jälleen kerran löytöjä Sokoksella. Tällä kertaa kävin katsastamassa Lielahden Prismasta löytyvän Sokos Emotionin valikoiman. Tarkoitus oli ostaa tarjouksessa oleva Beautyblender, mutta samalla mukaan tarttui vaikka mitä muutakin! Nimittäin alessa oli mm OPIn kynsitarroja 3e:llä (lähtöhinta jotain päälle 20e), GOSHin, Chanelin ja OPIn lakkoja (50-70% alella), sekä monia muita meikkejä ihan pilkkahintaan. 

Lumenen glitterripsari sopii minusta mainiosti pikkujoulukauteen ja se maksoi muistaakseni 5e.Chanelin lakoista napasin sävyn Paparazzi, koska sille jäi hintaa vain 9e. Pari muuta kivaa sävyä oli myös, mutta niissä alennusprosentti ei ollut yhtä iso ja päädyin ostamaan vain yhden Chanelin. GOSHin hiekkalakkoja en ole päässyt vielä testaamaan ja Frosted Soft Blue oli sävy, jota hiekkalakkakokoelmastani ei vielä löytynyt. Ja koska violetteja ei ole koskaan liikaa, OPIn Skating On Thin Ice-land sai lähteä vielä mukaani.


Ostin minä sen Beautyblenderinkin. Tällä kertaa mustana. Saa nähdä päästääkö yhtä paljon väriä kuin nykyinen pinkki. Kuulemma ei. Vanha pinkki blenderini on edelleen oikein käyttökelpoinen, koska en todellakaan tarvitse tätä joka päivä, mutta nyt on uusi sitten varastossa. Kolmen kuuakuden välein näitä kai pitäisi vaihtaa, mutta oma pinkkini on kyllä ollut käytössä jo pidempään.

2 kommenttia:

  1. Kivoja ostoksia ja multakin löytyy kaksi noita crazy rumors huulirasvaa bubble gum ja minttusuklaa =)
    Baby lipsejä ois ollu messuilla 2e kpl mutta oli niin kovat jonot kassoille et jätin hankkimatta

    VastaaPoista
  2. eekku: mä haistelin myös sitä minttusuklaata tuolla Ruohonjuureissa, mutta päädyin lopulta näihin kahteen makuun. :)

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!