perjantai 9. tammikuuta 2015

Simple, Lavera ja muut Sokoksen alevinkit

Alennusmyynnithän ovat nyt käynnissä oikeastaan kaikkialla. Kävin itse pyörähtämässä sekä Sokos Emotionissa että Sokoksella alennustuotteita tarkastamassa ja löysin muutamia todella hyviä tuotteita.

Mm. blogissanikin muutamaan kertaan vilahtanutta Laveran sinivalkotuubista käsirasvaa oli normaalikoossa mielestäni oikein hyvään hintaan ja olisin varmasti itsekin ostanut, jos noita pikkutuubeja ei olisi vielä muutamaa varastossa. Laveran muitakin tuotteita oli alessa, myös meikkejä. Jäi vähän harmittamaan, että kookokselta tuoksuva vartalovoide oli loppu, vaikka minulla noita vartalovoiteita on jo ihan liikaa... Mutta kookos!


Päädyin ostamaan Dr. Hauschkan vartalolle tarkoitetun pesuaineen, koska se maksoi vain anurettavat 2e! Siis oikeasti, tämän lähtöhän on melkein 20e? Tätä ei vaan voinut jättää kauppaan. Ja kun tykkään Dr. Hauschkan tuotteista, niin ei tämäkään voi huono olla.

Jos en omistaisi jo ihan tajutonta määrää erilaisia vartalovoiteita ja suihkugeelejä, olisin ehkä sortunut ostamaan myös mahdollisesti kookokselta(!) tuoksuvaa Klipotekin vartaloemulsiota tai Philosophyn herkullisen kuuloisia tuotteita. Meinaan Vanilla Cake ja Coconut Frosting ei voi olla huonoja. :D

Ja meninpä minäkin sitten mukaan tähän misellivesihypetykseen ja hankin ensimmäisen miselliveteni, koska sekin oli tarjouksessa! Tätä Garnierin misellivettä on helposti saatavilla, hinta ei päätä huimaa ja olen lukenut kokemuksia, että toimii. Minulla on kyllä aika hyvät varastot tällä hetkellä meikinpuhdistusaineita ja muita kasvoputsareita, mutta tätä on vaan pakko päästä testaamaan!

Sokos Emotion pääsi yllättämään positiivisesti kun bongasin OPIn kynsitarroja -70%! Näillehän jäi hintaa siis pari hassua euroa! Oli vain yhtä kuosia jäljellä, mutta se oli mielestäni tosi kiva, joten ei haitannut. Ja olen niiiiin pitkään halunnut testata näitä, mutta tuo yli 20e hinta on vähän kirpaissut. Näitä samoja tarroja useammassa eri kuosissa löytyi kyllä myös keskustan isosta Sokoksesta n 10e hintaan. Mutta en ainakaan vielä ostanut toista kuosia.


Sokos Emotionissa piipahtaessani huomasin, että siellä oli Simple tuotesarjan silmämeikinpoistolappuja alennuksessa! Muistelisin, että vähän aikaa sitten saman tuotesarjan muita tuotteita oli -30% myös keskustan Sokoksessa. Itse voitin näitä eräästä arvonnasta ja tykästyin tuotesarjaan paljon. Ihana raikas tuoksu ja toimivan tuntuiset tuotteet. Olen itse käyttänyt erityisesti noita meikinpoistolappuja, mutta myös kasvojen pesuaine on ollut ahkerassa käytössä. Meikinpoistolaput poistavat mielestäni oikein hyvin ihan vedenkestävänkin meikin. Yleensä normi meikkiin riittää yksi lappu, tuhdimpaan meikkiin paksuine vedenkestävine rajauksineen käytän suosiolla kaksi.


 Bongasin Sokoksen aletuotteiden seasta myös muutaman Livboxeista tutun tuotteen. Mm. itselleni boksista kotiutunut Rimmelin ripsari oli nyt alessa, joka muuten on minusta oikein pätevä tuote, otin sen juuri pari päivää sitten käyttöön. Helppokäyttöinen harja ja hyvin pysyy, vaikkei vedenkestävä olekaan. Myös Lumenen huulikiiltokyniä oli alessa ja tämmöinen on mielestäni tullut myös pinkkinä boksista joulun alla. Minusta huulikiiltokynät ovat tosi näppäriä ja tykkään.

Ja pakko tähän loppuun mainita, jos joku nyt ei sattunut vielä tietämään: Hurraw! huulirasvat ovat nyt saatavilla Sokoksella! Nämä super ihanan tuoksuiset ja erittäin toimivat vegaaniset luomut raakahuulirasvat ovat nyt helposti kaikkien saatavilla! Joudun ehkä itsekin vielä pari näitä kotiuttamaan, koska ainakin vanilja tuoksui nyt jotenkin todella kutsuvalta ja lime oli toinen, jonka melkein otin jo mukaani... Alla näkyy tämän hetkinen kokoelmani. Yllättäen taas kookosta mukana ja näistä toinen ehdoton suosikkini on tuo lakritsa! Ah, se on niiiiiin ihana!

Huulirasva kulkee helposti mukana missä vain. Tykkään pakkausten ulkonäöstä ja soikeasta muodosta. Tuote levittyy helposti huulille, sen rakenne on juuri sopiva, ei liian kova tai pehmeä ja tuotetta tuntuu tulevan juuri sopivasti huulille. Olen täysin myyty! :)


Hurraw! on varmasti jo aika monelle tuttu, koska näitä on hehkutettu noin about jokaisessa blogissa sen jälkeen kun ne I love me -messuilla lanseerattiin. Mutta hehkutetaan nyt vielä lisää ja mainitaan, että tuotteeseen voi tutusua ihan suomeksi mm facebookissa. Tuotteita voi ostaa Sokoksen lisäksi esim Prettyltä ja iHerbistä. Ja onhan näillä huulirasvoilla myös oma tili instassa. :) Seuraa siis nimimerkkiä hurrawsuomi.

4 kommenttia:

  1. Olipas hyvä tarjous Dr. Hauschkasta. Hurraw huulivoiteet on ihania :)

    VastaaPoista
  2. Mie huomasin kanssa Hurrawit Sokoksella, mutta tilasin iHerbistä kun tilasin muutakin (ja olevinaan säästin sen pari euroa) :D

    VastaaPoista
  3. eekku: Kiitos! :)

    Mousse: Joo, melkeinpä ilmainen tuo Dr. Hauschka! Tosin ei niitä ollutkaan kuin pari purkkia (enää?).

    Mimosa: Mä meinasin tilata prettylta, mutta siellä ei ollutkaan nyt niitä mun himoitsemia makuja, niin taidan käydä ostaan pari vielä Sokokselta. :)

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!