maanantai 5. tammikuuta 2015

Joululahjoja minulle

Esittelin aiemmin joululahjojani pikaisesti ja mainitsin silloin, että olen hankkinut itse itselleni hieman kosmetiikkaa "lahjaksi". En ajatellut näitä kaikkia ostohetkellä varsinaisesti joululahjoina itselleni, mutta ne sattuivat vain saapumaan sopivasti "joulun alla", joten pistetään nyt kaikki joulukuun hankintani samaan postaukseen.


Heräsin vähän myöhään tajuamaan, että Llarowella on Michael Jackson kokoelma. Siitä oli pakko saada kolme lakkaa näin alkajaisiksi ja ne näkyvät tuossa yllä. Nämä ajattelin aluksi pistää pakettiin, mutta en sitten jaksanut. :D


Anttilassa oli Rimmelin meikit tarjouksessa ja minun oli pakko napata muutama Apocalips matkaani, koska ne ovat vain ihan lemppari kiiltojani tällä hetkellä. Lisäksi ostin Scandaleyes silmänrajaustussin, jolla pitäisi saada paksut ja pysyvät rajaukset. Vielä en ole ehtinyt tätä testaamaan, mutta toivottavasti pian.


Osallistuin myös kimppatilaukseen Kosmetik4Less:lle ja tilasin muutaman Essencen jutun. Uusi Mountain Calling kokoelma ilmestyi juuri sopivasti ja nappasin siitä muutaman lakan. Lisäksi hankin pari poskipunaa Come To Town kokoelmasta, manikyyritarroja, huulipunan ja yhden vanhemman kynsilakan.


Sitten ihan heräteostoksena hankitut kolme China Glazen lakkaa. Mimosa kauppasi näitä blogissaan ja päätin ostaa koko setin. Lakat ovat Jitterbug, Orange You Hot? ja The Outer Edge. Halusin erityisesti tuon The Outer Edgen ja muut tulivat siinä mukana.


Tilasin myös Cesarsilta pitkästä aikaa tuotteita. Kaikki eivät tulleet minulle, mutta tässä esittelyssä ne, jotka jäivät omana käyttööni.


Monet kivat jutut olivat alessa, joten tilasin niitä. Alesta tarttui mukaan Konadin leimauslakkoja, siirtokuvia, Color Clubin lakkoja ja muutama laattakin tuli ostettua, tosin ne normihinnalla.


Color Clubin lakat ovat Ulterior Motive ja tuoksuva Wicked Sweet. Sain tilauksen mukana jälleen pikku yllärin (kuten aiemminkin olen saanut). Tällä kertaa minulle lähetettiin testattavaksi yllä näkyvä koristelusetti. Koristeet ovat ainakin ihan minun värisiä. :) Lisäksi tuli hankittua alla näkyvä leimauslaattakotelo, johon mahtuvat hyvin esim MoYoun laatat. Ihan mahtavaa, että näitä tuli Cesarsille myyntiin!


 Kasvatin myös hieman Dance Legendin lakkojen määrääni. Wow Prism on yksi ehdottomia suosikkikokoelmiani. Nyt sain kaksi kokoelman lakkaa lisää. Alla olevat lakat ovat vasemmalta oikealle Slippery When Wet, Phlox ja Hysteria. Tuli muuten ihan yllärinä, että tuossa Phloxissa oli valo! Aika jännän näköinen!


Myös Kikon kimpassa kotiutin itselleni siveltimille tarkoitetun puhdistusaineen, valkoisen pohjustajan ripsivärille ja eyelinerin.


Tein myös ensimmäisen tilaukseni koskaan Yves Rocherille. Muistan ostelleeni joskus nuorena Yves Rocherilta meikkejä ja suihkugeelejä, mutta kun liike lopetti kotikaupungissani, en ole siellä paljoakaan asioinut. Näin joulun kunniaksi tilasin pienen joululahja itselleni ja tutustuin taas pitkästä aikaa paremmin kaupan valikoimaan, nyt netin puolella.


Valitsin ostoskoriin paljon tarjoustuotteita (kuten puhdistusliinat ja kasvoputsari) ja kaupanpäälle sain Sexy Pulp ripsivärin, jota olen kuullut kovasti kehuttavan. Vadelmasuihkari on kanssa kehuttu ja siksi se tuli hankittua nyt testiin. Joulukokoelmista piti myös päästä jotakin testaamaan ja kävin etukäteen vähän nuuhkimassa kaikkia joulutuotteita myymälässä, kun semmoinen täältä Kuopiosta löytyy.


Ehdottomasti eniten ihastuin joulutuotteista päärynän ja karamellin tuoksuiseen sarjaan. Hankin sarjasta lopulta suihkugeelin, vaikka vartalovoidekin houkutteli. Marjaisemmista tuoksuista pidin enemmän punaisista marjoista, joten ostin käsirasvan ja huulirasvan kyseisessä tuoksussa. Ja koska huulirasvoja ei ole ikinä liikaa, hankin myös toisen amrjaisan huulirasvan. Kummassakin huulirasvassa on hento sävy, mutta huulilla nämä ovat kuitenkin hyvin huomaamattomat. Koostumus on mielestäni hyvä, tuote levittyy mukavasti huulille ja tekee huulet pehmeän tuntuisiksi.

Hankitteko te muut itsellenne lahjoja?

6 kommenttia:

  1. Apua miten ihania joululahjoja! *sydänsilmät*
    Joka vuosi olen kyllä lahjonut itseni näin jouluisin, mutta tänä vuonna ei ollut oikein rahaa joten se täytyi sitten skipata... :/

    VastaaPoista
  2. Eikä! Meinasin laittaa Mimosalle viestiä noista lakoista, mut ne olikin jo menny ja nyt löyty ostaja. :-DD

    VastaaPoista
  3. Daniela: Voi harmi, mutta niin se täytyy aina mennä sen rahatilanteen mukaan. Mä ostelin aika vähän tossa parin kuukauden verran, niin tuhlasin sit senkin eestä nyt joulun alla. :D

    Milba: Haha, ei oo totta!

    VastaaPoista
  4. Ihania ostoksia ja mulla ois tarkotus viel hankkia jotain itselle.Muutaman lahjan oon hankkinu,laitan blogiin ku ehdin

    VastaaPoista
  5. Maarit: Nyt on aika paljon kaikkee kivaa pitkäksi aikaa! <3 :)

    eekku: Täytyy käydä kurkkimassa sitten sun blogista! :)

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!