lauantai 17. tammikuuta 2015

Multichrome Dance Legendilta

Tulin hankkineeksi Dance Legendin Chameleon kokoelmasta aikanaan kaksi lakkaa. Nyt kynsille pääsi upea Roz ja toinen ostamani lakka oli Knight. Kokoelman lakat ovat kyllä upean monisävyisiä ja voit käydä ihastelemassa vaikka täällä kokoelman lakkojen swatcheja. En oikein tiedä, ovatko nämäkin olevinaan vain duochromeja, mutta itse kutsuisin näitä multichromeiksi, kun näistä löytyy niin mona eri väriä.


Valitsin käyttööni aika syksyisen värisiä lakkoja, mutta kai se on sallittua, ettei pelkkiä talvisia lakkoja käytäkään talvella? Lakat ovat yllä olevassa kuvassa vasemmalta oikealle OPIn A Woman´s Prague-Ative, Paese 317 ja se Roz.


Itseasiassa tup Paesenkin lakka on aika upean näköinen ja monisävyinen pullossa, mutta kynnellä se näytti kyllä aika yksiulotteisen tummalta violetilta. Ei siinä sinänsä mitään huonoa, kauniin värinenhän tuo on, mutta vähän olin toivonut, että lakka olisi duochrome kynnelläkin.


Peukaloissa ja keskisormissa on Roz, nimettömissä on Prague-Ative ja pikkurilleissä sekä etusormissa pohjalla on Paese ja kärkiin on töpötelty vielä Prague-Ativea.

Kynsille halusin jotain nopeaa ja helppoa koristelua vielä lakkauksen lisäksi, joten kaivoin laatikosta puoliksi käytetyn kynsitarra-arkin ja liimasin tarrat pariin kynteen per käsi. Se oli mielestäni ihan riittävää. Näissä tarroissa oli vielä tuollaiset strassit valmiina, jotka ovat minusta kiva lisä. Tarrat ja niissä olevat strassit pysyivätkin yllättävän hyvin kynsillä useamman päivän.


Ainakin siis itse voin suositella näitä Dance Legendin multichromeja, koska ne ovat mielestäni todella upeita ja moniulotteisia. Värin vaihtelun saa tallennettua helposti kamerallekin ja se on luonnossa todella selvää. Tekisi vain mieli käännellä käsi koko ajan, jota näkisi, miten värisävyt kynnellä vaihtelevat. Mitä te lukijat ykkäätte duochromeista (tai multichromeista)?

2 kommenttia:

  1. Oi miten ihana tuo DaLe<3 Itse oon kyllä suuri duochromejen ystävä, ne on ihan älyttömiä herkkuja omasta mielestä :)

    VastaaPoista
  2. Nena: Minustakin ne ovat aina upeita, mutta siinä mielessä hankalia käyttää, etten aina tiedä miten ne koristelisin, kun en halua liikaa efektiä peittää. :)

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!