maanantai 19. tammikuuta 2015

Lumenen huurteiset ja satiininen violetti

Muistatteko, kun kirjoittelin, että viimeksi Kuopion kynsimiitissä tutustuimme Lumenen lakkoihin? Sain silloin omakseni upean violetin Tähtiyöt / Sarry Nights lakan.


Käytin lakkaa alla näkyvässä lakkauksessa, jossa yhdistin sen valkoiseen. Tykkäsin lopputuloksesta, varsinkin noista violeteista ranskiksista, joihin leimasin nyörit. Lakka on kyllä ihan minun värinen.


Miitin jälkeen olin pakotettu hakemaan itselleni vielä pari muutakin Lumenen syksyn uutuuslakkaa, koska kiinnostuin erityisesti Lumenen uusista "huurrelakoista", joita on syksyn aika vilahdellut aika ahkerasti kynsiblogeissa. Sävyjä näissä mattaisissa helmiäislakoissa oli vain kaksi, joten hyvällä omallatunnolla hankin sitten kummatkin. Lakat ovat Aamuinen Sade / Morning Shower ja Himmeää Valoa / Blurred Light.


Kumpikin lakka on väriltään hyvin neutraali, mutta Aamuinen sade on vaaleanpuanisempi nude ja Himmeää Valoa taas ruskeampi nude. Ilman päällyslakkaa kynnet jäävät huurteisen mattaisiksi ja tykkään itse tästä efektistä ainakin todella paljon! Ehkä kun se on yhdistetty vielä tämmöisiin neutraaleihin sävyihin, niin ei voi sanoa muuta kuin että toimii! :)


Olisi ihana saada kyllä lisääkin näitä huurrelakkoja. Ne sopivat täydelliset varsinkin näin talvella käytettäväksi, mutta miksei myös muina vuodenaikoina. Nyt taitaa olla muutenkin menossa jonkinmoinen mattalakkabuumi, joten ehkä Lumeneltakin voisi tulla vielä pari uutta mattalakkaa, kuka tietää?


Lumenen syksyn lakkoja on ollut ainakin Sokoksella nyt alennusmyynnissä, joten kannattaa käydä katsomassa, jos näitäkin sävyjä vielä löytyisi alelaareista. Tosin en yhtään ihmettele, jos nämä on myyty jo täydellä hinnalla, koska nämä ovat niin ihania!


Päätin vielä koristella lakkaustani Dollish Polishin upealla valkoista ja kultaista glitteriä sisältävällä Drooling Over Your Polishilla. Sen jälkeen levitin kynnelle vielä mattalakan, jotta kaikki kynnet olisivat mattapintaisia ja "huurteisen näköisiä". Mitään tämän kummempaa koristelua nämä kynnet eivät mielestäni kaivanneet, koska halusin pitää kokonaisuuden simppelinä.


Lakkojen lisäksi ostin samalla kerralla muitakin Lumenen tuotteita, koska ennen joulua ne olivat kaikki Citymarketissa oikein mukavassa alennuksessa, olivatkohan ne nyt muistaakseni -40% kaikki? Joten hyvä syy vähän hamstrata tuotteita, joista olen ollut kiinnostunut, eikö?


Hankin CC puuterin ja CC meikkivoiteen, jotka ovat saaneet paljon kehuja mm muissa blogeissa ja ihan tuttavienikin parissa. Suosittelin tuota meikkivoidetta äidillenikin ja hän oli aivan myyty. Äitini kehui myös tuota kulmaväriä ja itsekin päädyin ostamaan sen kokeiluun, koska olin tästäkin lukenut muilta bloggaajilta kehuja. Sen lisäksi ostin vielä meikinpoistoainetta, koska sille oli tarvetta ja ehdoton pakkohankinta oli tuo Lumenen glitterripsari hopeisena. Vähän ehkä turhake, mutta kuka nyt voisi kimmellystä vastustaa?! :D


Lumene on ollut aina merkki, joka on vahvasti edustettuna meikkipussissani ja ihonhoitotuotteideni joukossa. Suomalainen on aina suomalainen ja minusta Lumenella on paljon hyviä ja toimivia tuotteita, eivätkä hinnatkaan päätä hiumaa. Usein tuotteita saa myös kivalla alennuksella, kun on tarkkana tarjousten suhteen. Muistan, että joskus kynsiharrastukseni alussa Lumene oli suosikki merkkini, kun ostelin vain markettilakkoja. Nyt kiinnostukseni Lumenen lakkoja kohtaan on taas noussut. Saa nähdä, millaisia lakkoja vaikkapa ensi kevät/kesä tuo tullessaan, että joudunko taas hankkimaan pari niistä itselleni...

Mitä te lukijat pidätte Lumenesta? Käytättekö paljon Lumenen tuotteita?

6 kommenttia:

  1. Lumenen tuotteita tulee käytettyä vähän vaihtelevasti , alesta usein ostan puuterin , tms.

    VastaaPoista
  2. Mää tykkään Lumenesta. Lakoista ei oo pahaa sanottavaa ollenkaan.

    VastaaPoista
  3. Kivoja ostoksia! Mun on pitänyt pitkään testata noita Lumenen uusimpia lakkoja, mutta en oo vaan saanu aikaseks käydä ostamassa :/ Pitäisi kyllä :)

    VastaaPoista
  4. Maarit: Mä oon käyttänyt ihan iät ja ajat Lumenen meikkivoiteita ja puutereita. :)

    Katarooma: Mustakin noi lakat on yksiä parhaita mitä markettimerkkeihin tulee. :)

    Nena Sofia: Mä tykästyin tosi paljon noihin mattalakkoihin ja oli siel ihania glittereitä ja muitakin, mutta mulla melki oli aika monesta joku dupe jo, niin en enempää ostanut. Mut tosi kiva, et semmoisia merkkilakoista tuttuja sävyjä on tullut nyt esim Lumenen valikoimaan!

    VastaaPoista
  5. Onpas ihania nämä huurteiset! Lumenen gel effect lakkoja on tullut hamstrattua aikamoinen arsenaali, ja yksi taitaa olla tätä huurteistakin laatua. Tuo kaikkein eniten roosaan taittava on tosi kaunis!

    Salla / happy-heels.blogspot.fi

    VastaaPoista
  6. Salla: Mustakin tuo roosampi on enemmän juttuni, mutta yllätyin kun tykästyin tuohon ruskeampaankin noin paljon! :)

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!