sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Keikalle!

Kävin tsekkaamassa Von Hertzen Brothersin keikan kun herrat sattuivat olemaan Kuopiossa.Saman illan ohjelmaan kuului illanistujaiset tuttavapariskunnan kanssa ja herkullsiten tapasten maistelua, nam!



Oli kiva pitkästä aikaa taas päästä vähän laittautumaan ja liikkua meikattuna ihmisten ilmoilla. :D Huomasin muuten, että mun hiukset ovat kasvaneet jo kivan paljon, koska sain niistä aikaan ihan kunnon letinkin.



Mun uus lempparitapa lakata kynnet on nude pohja ja jokin erikoinen glitterlakka liukuvasti kärkiin. Bongasin tämmöisen lakkauksen kerran jostakin blogista ja se jäi kummittelemaan mieleen. Saattoi muuten olla jopa tuo sama Lush Laquerin mr. Bubble lakka kärjissä? Super söpö lakka muuten tuo mr. Bubble!



Olen paljon miettinyt, miten näitä erikoisia glitterlakkoja kannattaisi käyttää, kun aina ei haluaisi vain perus värilakkauksen päälle laittaa kerrosta glitterlakkaa. Nyt taisin löytää kivan vaihtoehtoisen tavan. Ja tuo nude pohja näyttää tosi hauskalta mielestäni noin värikkään glitterlakan kanssa. Varmasti tulen testaaman nudea pohjaa jonkun muunkin erikoisemman glitterin kanssa.

4 kommenttia:

  1. Ompa vain kiva lakka ja kaunis lakkaus! Nättinä olet muutenkin ollut liikenteessä, toi liivi on ihana :)

    VastaaPoista
  2. Bambi: Kiitos paljon! Toi liivi on mustakin aivan ihana. :)

    VastaaPoista
  3. toivottavasti korut on tulleet

    VastaaPoista
  4. eekku: Tuli eilen, kiitos! :) Ihania oli!

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!