keskiviikko 29. toukokuuta 2013

China Glazen lakkoja tarjolla!

Huh, enää yksi koulupäivä ja sitten alkaa kesäloma! Meillä on siis huomenna aamulla viimeinen näytös Kuningasgambiitti nykytanssiteosta ja itselläni on vielä muutama kirjallinen tehtävä puristettava tällä viikolla ennen kuin voin rauhassa siirtyä lomailemaan.

Loppuviikosta koetan ahkerasti taas tarttua blogin päivittelyynkin. Todella monta postausta on tallessa luonnosvaiheessa ja niitä koetan saada julkaistua. joten varautukaa postuastulvaan! Vaikka se ei varmaan ole yhtään huono asia? :) Jo pitkään lupailemani arvontakin on nyt ihan oikeasti alkamassa vielä tässä kuun vaihteessa, koska olen saanut palkinnot kuvattua ja enää pitäisi arvontapostaus kirjoitella valmiiksi, niin homman saisi käyntiin.

Tämän pikaisen postauksen tarkoituksena on mainostaa teille Beautifyn ja Mimaxin yhteiskamppista, jonka kautta voi voittaa itselleen China Glazen lakkoja. Kannattaa siis osallsitua! Lisätietoja löytyy täältä.Mimaxhan löytyy blogini yhteistyökumppaneista, koska pidän itse kyseisestä verkkokaupasta sen laajan valikoiman takia. Sieltä löytyy paljon muutakin kuin vain China Glazen lakkoja. Mm. OPIn ihania lakkoja ja kattavasti erilaisia koristelutarvikkeita. Mainittakoon vielä, että saan Mimaxilta tilaamistani tuotteista pienimuotoisen alennuksen yhteistyön ansiosta, mutta se ei vaikuta mitenkään mielipiteeseeni verkkokaupasta ostetuista tuotteista, vaan kerron tietenkin rehellisesti tykkäsinkö vai en. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!