tiistai 14. joulukuuta 2010

Show Me How You Burlesque

Yksi elokuva, jota ehdottomasti jo paljon odotan on Burlesque. Siinähän näyttelee siis Christina Aguilera ja nähdään siinä myös muuan Cher. Näyttelijäkaartiin kuuluu myös ihanaakin ihananpi Stanley Tucci, joka on ollut muissakin musikaaleissa. Niin ja komistuksena leffassa pyörii esim. Eric Dane ja Cam Gigandet!

Leffan trailerihan näyttää tältä:Menoa ja meininkiä on siis luvassa! siitä onkin jo liian kauan kun Moulin Rouge! tai Chicago ilmestyivät ja Christina jos kuka osaa kyllä ainakin laulaa. Tämä taitaa olla nyt Chritinan eka oikea leffarooli? Ihme, ettei tie ole aiemmin vienyt valkokankaalle, kun nykyäänhän kaikki näyttelijät laulaa ja laulajat näyttelee.

Satuin löytämään tämmöisen pätkän vielä liittyen leffaan:Christina sopii rooliin jo senkin takia, ettei tuommoinen alusvaatteissa keikistely ole hänelle uutta ja leffassa se vieä tehdään tyylikkäästi ja jopa söpösti. Muutenkin olen tykännyt Christinasta ehkä eniten silloin, kun hänen tyylinsä on ollut vähän old school. Semmoinen vanhan ajan glamour on ihanaa. Puolialasti pehmopornon tekeminen lavalla taas ei vetoa muhun yhtään niin paljon ja sitäkin on Christina kokeillut.

Pitkän matka on tyttö tullut. Aika viattomalta meinaan näyttää esim tällä musiikkivodeolla, joka oli muuten joskus ihan mun lemppari:Tää on muuten vuodelta 2000 (eikä 2004 niinku ensin väitin)! Mä luulin että siitä ois enemmänkin aikaa. Aika järkyttävän kirkkaat värit. Ja mä muistan kun noi Christinan puoliks punaiset hiukset oli joskus niiiiiin mageet... *naur*

4 kommenttia:

 1. Oujee, mäkin jo odotan tota! (: Helmikuussako se tulee vasta Suomeen? Ja joo, on Christinan eka oikea leffarooli.

  Toi, I'm a Good Girl on ihana biisi! <3 Me ollaan tanssittu siihen Marcon broawayn alkeissa. Ja sit ollaan tanssittu sillä vaikeemmalla tunnilla Welcome to Burlesque -biisiin (Cher) (En osannu taivuttaa tota: "Burlesqueiin" "Burlesqueen" ?? :D) Ja ne Marcon koreografiat vaan on jotain niin loistavia! Niit on ihana tanssia, ku saa eläytyä ihan yli - ja viel tollaseen musaan!

  VastaaPoista
 2. Helmikuussa joo, ääh! Tahtois nähdä jo! Noi kaikki biisitkin vaikuttaa tosi hyviltä ja ihan oivaa kamaa varmasti tanssitunneille! Ois kiva nähdä ja ois kiva päästä itekin kokeileen! :)

  VastaaPoista
 3. Come On Over Baby on kylläkin vuodelta 2000.

  VastaaPoista
 4. No ilmankos tuo 2004 tuntui tosi myöhäiseltä. :)

  VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!