maanantai 13. joulukuuta 2010

Joulumaa

Tänään oli aivan käsittämättömän upeat maisemat kun aamulla kävin koiran kanssa ulkona! Lunta on ihan älyttömän paljon ja puiden oksat oli ihan valkoisia, kuin jostain sadusta. Vielä kun taustalla oli violetti aamuhäräinen taivas, niin kyllä se oli aika upeaa. Siinä kelpas koiran kanssa tallustella rantareittiä ja ihailla maisemia. Kyllä harmitti kun ei ollut kameraa mukana, vaikka eipä tolla digikameralla paljon luontoa kuvata, mutta kumminkin. Otin mä jonkun kännykkäkameraräpsäyksen, mutta ei se oo kyllä mitenkään julkaisukelpoinen tolla kuvapikselimäärällä.

Kaivelimpa sitten photobucketista esiin noin vuoden vanhat talviset kuvat Hämeenlinnasta. Lunta ei oo ihan yhtä paljon kuin täällä (tai Hämpässä tällä hetkellä), mutta vähän samat fiilikset tuli näitä katsellessa.

On se talvi ihmeellistä aikaa. Kyllä joulu on joulu vaan silloin kun on kunnolla lunta!Ou jee, nyt tiedän mitä teen tulevian lauantai-sunnuntai öinä. Katon Gossip Girlin uusintoja! Viime la ne alkoi ihan ekasta jaksosta! Mitä nostalgiaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!