tiistai 7. joulukuuta 2010

Kynsijuttuja!

Huomasin ottaneeni mahtavia kuvia yön pimeinä tunteina kun väkersin itselleni kynsiä. Ja täytyyhän ne jakaa kaikkien kanssa.

Olen ihan hulluna nyt erilaisiin ranskalaisiin lakkauksiin. Mulla on ollut viime aikoina mustat kynnenkärjet, violetit kynnenkärjet ja keltaiset kynnenkärjet. Keltaisista ei ole vielä kuvaa, mutta pian on, lupaan. :)

Tässä nyt kuvia mustista kynnekärjistäni. Laitoin pariin kynteen tarrakoristeetkin.

Ja sitten Konadin pariin. Tältä näyttää Ninan pyötä kun pitäis Konadilla leimailla kuvioita kynsiin.(Kaikkii randomeja lakkoja kans esillä, enhän mä ees käyttänyt tommosia värejä! What!?!)


Vähän tutnui olevan taas homma hakusessa kun en ole hetkeen leimaillut. Mutta jonkinmoiset ristikot sain aikaan kynnen kärkiin ja yritin taiteilla peukaloihin vielä tuommoiset violetit söheröt.

Välillä mulla oli ihan kokonaan pinkit kynnet.Niihin laitoin päälle violetilla leopardikuvioo ja toimii musta aika pirun hyvin!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!