lauantai 13. marraskuuta 2010

Pikkujoulukausi

Kävin tänään nopeasti kiertelemässä kauppoja kun käväisin keskustassa ja minut valtasi aivan käsittämätön tarve ostaa kaikkia ihania vaatteita! Pitkään aikaan ei ole päässyt shoppaamaan ja nyt kaupat pursuilee kaikkia ihania pikkujouluvaateita. Ah, I'm in love!

Punainen ei oikein koskaan oo ollut mun värini, tai en vaan oo siitä koskaan niin paljon tykännyt. Tosi epäkätevää, kun se tulee joka joulu "muotiin". Nytkin oli H&M täynnä kaikkea punaista, mutta mä ihastuin enemmän kaiken muun värisiin vaatteisiin. Kotiin päästyäni meninkin selailemaan H&M:n nettisivua ja löysin sieltä monia suosikkejani, joita kuolasin jo kaupassa.

Pikkumusta ois ihan ehdoton hankinta, niitähän ei oo ees koskaan liikaa. Muutenkin kova hinku ois ostaa kaikkia ihania juhlamekkoja.


Tämä ihanuus löytyi kaupasta ja oon sitä kuolannut ihan livenäkin. Tästä oli versio punaisellakin yläosalla (ylläri), mutta tosiaan tämä valkoinen minua kiehtoi.

Pari muuta kivaa mustaa mekkoa löytyi myös:


Olkaimettomat mekot ovat musta tosi kauniita, mutta itse en kyllä osaa niitä pitää kun ei ne yhtään sovi mun vartalomallille. Ja niitä on aina eniten saatavilla, ärsyttävää.


Tässäkin oli jotian tosi kivaa, ei vaan ihan perus musta:


Löysin myös tömmäisen aivan ihanan mallisen mekon, mutta väri ei vois olla vähemmän mun makuuni:

Mä en siis ikinä käytä vihreää. Sinisen olen jo löytänyt vaatekaappiini, mutta vihreä ei oo mun juttu oikein ollenkaan. Paitsi semmoinen turkoosi, mut ei tosiaan puhdas vihreä.

Mä rakastan kaikkia rimpsuja ja pitsejä ja niithän nyt on tarjolla vaikka kuinka! Oon myös huomannut, että suosin nykyään paljon vaaleampia värejä ja sävyä, en enää halua niitä mahdollisimman räikeitä värejä päälleni, vaan viihdyn harmaassa, puuteriroosassa yms väreissä.


Tuo alempi mekko taisi olla liikkeessäkin ja haluisin kovasti tuommoisen kevyen ilmavan rimpsu-unelman! Tuo eläinkuosi vähän mietityttää, mutta tiadan käydä mekkoa joku päivä testaamassa...

Niin ja tätä kuolasin liikkeessä, tämmönen ois kai pakko saada:


Löysin myös ihanan taskullisen mekon. Taskut on myös juttu, josta nykyään tykkään. Mulla on yks ihana minhame, jossa on taskut.


Ja pakko laittaa nyt loppuun yhdet niin ihanat kengät, että kyllähän näitä on pakko kuolata.


Ja kaikki kuvat nappasin siis H&M:n sivulta, jos joku ei vielä sitä tajunnut. :)

Oli siellä henkkamaukalla myös joitain ihan ihmetyksiä, kuten samettilegginsejä ja semmosia pitkähihaisia samettipaitoja, joita oon käyttänyt joskus kymmenen vahana. En kyllä tiedä kuka niitä ostaa. Aika mauttomia mun mielestä. Jotenkin tosi ysärii tai jotain.
Ja sit oli paljon pitsiä, läpinäkyvää pitsiä. Kaunista, mutta epäkäytännöllistä. En mä varmaan ikinälähtis mihinkään semmosessa pitsipaidassa rintsikat vilkkuen. Näyttää hyvältä mainoskuvissa, mutta tuskin toimii arkena.
Jotenkin niillä samettisilla ja pitsisillä vaatteilla on niin helppo saada tosi halpa vaikutelma asuun. Eli käyttäkää samettia ja pitsiä säästeliäästi ja arvokkaan näköisesti pikkujouluissa, vaikka niitä onkin nyt tarjolla vaikka missä muodossa, kiitos! :)

5 kommenttia:

  1. Mä ajattelin käydä hakee sellasen samettipaidan.. pitäskö ostaa samantien sukkiksetkin sit? ;) No ei, mut pitkähihainen samettipaita kuullostais tosikivalta.

    Toi eläinkuosin yläpuolella oleva roosanväärinen mekko on ihan sun näköinen! Heti kun näin sen, katoin, et toi on Nina! Se sopis sulle ihan tosi hyvin!

    VastaaPoista
  2. Eiku siis legginssit... melkein toimii aivot tälleen keskellä yötä!

    VastaaPoista
  3. Oii, ihania mekkoja! :) Tuo taskullinen mekko varsinkin ois tosi ihana pikkujouluihin.

    VastaaPoista
  4. Mä kävin tänään H&M:llä ja tarttui sieltä jotain mukaan, vaikka en nyt kyllä mitään mekkoa saanutkaan. Toi ekan kuvan mekko oli vaan punamustana mun kokoisena ja en sit ees kokeillut. Ostin kyl puolihameen ja siihen paidan, et se menee sit mekosta. :D Sit kokeilin tota ekaa mustaa mekkoo semmosessa eläinkuosissa, mut ei se oikein ollut kiva.
    Kokeilin myös jotain älyttömiä pitsisiä ja samettisia juttuja ja ne jotkut jopa näytti aika kivalta päällä. Mut samettlegginsejä en kyllä vieläkään ymmärrä! (: Et jos sä Suffe ne ostat, niin mä haluan todella nähdä et sä käytät niitä jossain! :D

    VastaaPoista
  5. Eiköhän se voida järjestää :D Mut en oo siis viel ostanu, enkä lupaa ostaa, täytyy eka käydä vähän kattelee :P

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!