sunnuntai 21. marraskuuta 2010

Hankintoja

Siitä on jo hetki kun piipahdin Lahden suunnalla Kärkkäisellä ihmettelemässä paikkoja. Kyllä sitä jotain pientä tarttui mukaankin vaikka aika minimaalisella budjetilla siellä mentiin. Onneks ei ole kallis paikka! :)

Liikkeelle lähdin asussa, joka näkyy alla olevassa kuvassa.Jalassa mun "uudet" talvisaappaat (DLS). Mä sain vuosi sitten aika saman tyyppiset ruskeet semmosella nelotulla varrella, mutta ne oli niin kovassa käytössä, että oli pakko hankkia uudet täksi talveksi. Ja saa nähdä kestääkö nääkään vuoden päähän...Äidiltä tuliaisiksi saatu ihana kaulahuivi (GinaTricot) mun suosikkikuviolla ja väreillä. :)
Tässä nyt yhteiskuvaa hankinnoistani:Kuvasta löytyy siis:
-> Alimmaisena mun uus vessan matto, pinkki tietty.
-> Luettavaksi klassikko "Dracula" ja kyllä se on se Bram Stockerin "aito ja alkuperäinen".
-> Hankin vihdoin Uusikuun DVD:nä, kun sen sai alesta. Ei oo kovin hyvä leffa, mutta kun tulee kolmonenkin hankittua ja ykkönen jo löytyy, niin kerään koko sarjan.
-> Lätkäliigakarkkeja! Nam!
-> Uus paita ja vyö.
-> Teippiä ja korvikset.
-> Vihko koulua varten. Siitä tuli sitten ruotsinvihko.
-> Uudet kuulokkeet. Vanhathan olivat semmoinen koottava versio, kun teippaukset aina käytössä vähän petti. *reps* Oli siis korkea aika hankkia uudet.Tässä vielä lähikuvaa vihosta, vyöstä ja noista suloisista rusettikorviksista. maksoin niistä muuten 0,80e!Paidassa lukee siis "You make Me Feel Like Dancing" ja se oli niin mun näköinen, etten voinut olla ostamatta.Kuulokkeiden lisäksi hankin uuden hiiren kannettavaani ja sekin on (ylläri, ylläri) pinkki! Kuten ehkä kuvasta näkyy.

Ja koska en ole aikaisemmin saanut siirrettyä noita kuvia kamerastani koneelle, niin nyt vihdoin laitan kuvan mun uudesta rakkaudesta, kannettavastani siis. Nyt on kyllä jo alkuhuuma vähän laantunut, mutta ihanahan se on silti edelleen. :PKerrankin oli kivoja valmistaustakuvia, joita oon jopa käyttänyt. Ja jee, vihdoin mulla on Windows7. Tosin siinä ei toimi esim mun vanha kuvankäsittelyohjelma ja oon siis hieman hukassa. Eli blogi on täynnä muokkaamattomia ja paintilla mahdollisesti rajattuja kuvia. Jee...

2 kommenttia:

  1. Iihana paita! Ja kiva tuo huivikin kuviosta huolimatta :P

    VastaaPoista
  2. Heh, paita oli kyl ihan huippu, eikä ees kallis. Muut paidat jotenkin raaskin vielä jättää kauppaan, mutta toi oli pakko saada. :)

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!