perjantai 23. heinäkuuta 2010

Nipsnaps!

Sain vihdoin käytyä kampaajalla! Mun edellinen väri oli jo hirmuisen haalistunut, olihan siinä joskus ollut punertavia raitoja ja nyt ne näytti jo vaan blondeilta. Ja pituuttakin oli tullut taas ihan huomaamatta lisää vaikka kuinka. Ei oo varmaan muuten ikinä ollut näin pitkät hiukset ennen!

Ennen kampaajaa...

...ja kampaajan jälkeen.Laitoin siis ihan saman tummanruskean pohjavärin (ei kyllä uskois :D), mutta nyt otin tuommoisia punaisen violetteja paksumpia raitoja sekaan. olen jo pitkään tuosta violetista haaveillut hiuksissa ja nyt uskalsin kokeilla. Tykkään kovasti. Ja pituudestakin lähti, kun käskin ottaa huonot latvat pois.Tuli pistäydyttyä jälleen Helsingissä, kun viime viikonloppuna kaverillani oli valmistujaiset. (Yllä kuva siltä reissulta ja siinä näkyy muuten tuo uusi paita taas paremmin!) Helsingin suunnalla on tullut ravattua aika ahkeraan tänä kesänä, mutta niin sitä nyt pitääkin, kun syksyllä Kuopiosta on sinne aika lailla matkaa...

Nyt mulla on kova kämpän metsästys menossa. Pitäis meinaan johonkin päästä siellä Kuopiossa asumaan kun koulu alkaa 1.9. ja Hämeenlinnasta en aio kulkea. :D Maanantaina suuntaankin Kuopioon paria kämppää katsomaan, joten pitäkää peukkuja pystyssä!

2 kommenttia:

  1. Voi kiitos, mäkin tykkään kovasti uudesta väristä. Saa nähdä vaan miten toi aurinko tän vielä ehtii haalistaa...

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!