torstai 22. heinäkuuta 2010

Hellepäiviä

No niin, nyt tämä laiska likka jaksoi siirtää kuvia kamerasta koneelle ja heti tulisi muutama päivän asu esittelyyn näiltä ihanilta jo takana olevilta hellepäiviltä.

Suosin ehdottomasti shortseja, ne on nyt mun ihan ykkösjuttu tänä kesänä. Ja toinen must on ihanat kesämekot. Niitä on tullut hankittuakin urakalla ja muutamasta löytyy nyt kuvakin teille.


Joo, ihania peilin kautta räpsittyjä taidepläjäyksiä, koittakaa kestää.
Niskasta sidottava tunika on lahja kaverilta.
Jalassa polvipituiset farkkulegginsit Inspire. Nämäkin on jo vuoden vanhat ja aiemmin kuvissa näkyneet (nyt kun ei näy :D).


Tummat farkkushortsit sain kaverilta noin vuosi sitten. Stay merkkiset.
Violetti löysä toppi H&M:n alelöytö viime vuodelta.
Alla vaaleanpunainen muistaaksen ihan H&M:n perustoppi.
Kimmeltävät rusettikoristeiset ballerinat Inspire.Tässä näkyy hieman tarkemmin tun topin kuviointi. Eiku biitsille! :)Tässä uusin ostokseni, musta paita H&M:ltä, alesta 10e. Tykkään kovin noista isoista kivistä, joita on ommeltu etuosa täyteen.
Farkkushortsit on jo parikin vuotta vanhat, jostain pikkuliikkeestä ostettu.
Hopeiset läpsykkäät on Tukholmasta viime kesältä.
Laukku on Kuopiosta, jostain pikkuliikkeestä sekin.
Paljettikoristeinen vyö on lahjoitus kaverin äidiltä.


Tässä paremin vielä tuo laukku (Marilyn!), jota en ole aiemmin muistanut esitellä. Ihana, eikös?!Tässä yksi tämän kesän hankintojani, GinaTricot:n pitkä yksinkertainen sininen mekko. Vihdoin olen löytänyt sinisen, joka miellyttää mun silmää. Ja päällä tuo lyhyt farkkutakki, jota olen jo hehkuttanut joskus aiemmin keväällä. Toimiva yhdistelmä.Tämä ihanuus on toinen Gina Tricot:n löytö! Näytti aika karmealta henkarissa, mutta päällä toimi niin hyvin, ettei voinut jättää kauppaan. Maksoi joku 10e. On näitä pari kävellyt vastaan Hämeenlinnassa, mutta ehkä mä sektän sen. On meinaan niin äärettömän söpö tapaus, että tästä tulee väkisinkin hyvälle tuulelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!