tiistai 6. heinäkuuta 2010

The music's on and I'm dancing

Otsikko on Christina Aguileran uuden levyn (Bionic) singlestä Not Myself Tonight. Itsehän olen ollut suuri Christinan fani pienestä pitäen. Kyllä, siis aivan alusta, Genie in the Bottle -ajoista. Rouvahan piti jonkinmoista taukoa musiiksita (hankki lapsen jne) ja odotin jo innolla uutta levyä. Back to Basics levyn ihana filmitähtimäinen glamour sopi minusta Christinalle ja musiikkikin oli jazzahtavan persoonallista tuolla levyllä. Muutenkin Chritina on ollut hyvin muuntautumiskykyinen uransa aikana.

Not Myself Tonight on kappaleena mielestäni kyllä ihan hyvä ja tanssittava. Jo ekalla kuuntelukerralla sai nyökkäilemään mukana ja kyllähän tätä baarissa tanssii mielellään. Jotenkin vain musiikki on mielestäni aika massaa. Ja kun näin videon, niin voin sanoa pettyneeni todella.Huoh. Tää on nähty niiiiiin monta kertaa. Videossa ei ole musta mitään uutta tai omaperäistä. Video yrittää kai olla jotenkin tosi kohahduttava, mutta musta tää on vaan halpa. Sentään joissakin kohdin Christinalla on ihana kiharapehko. Mutta muuten tyyli on kuin Lady Gagalta matkittu. Plääh.

Katkotaampa vaikka Gagan uusi Alejandro video.Musta näissä kahdessa videossa on paljon samaa. Tosin Gaga onnistuu mun mielestä tekemään asiat vähän tyylikkäämmin. En vieläkään allekirjoita, että musavideoiden pitäis olla noin paheksuntaa hakevia, mutta ainakin musta Gagan video on tyylikkäämpi. Tulee tästä vähän mieleen se alkuaikojen Madonna. Mutta ei silti mene musta liian matkimiseks. Kumma on kyllä, jos kukaan ei tästä videosta ärähdä, kuten Iltalehden sivullakin kkirjoitettiin. No, se jää nähtäväksi.

Ei muuten ole mielestäni ihan tyypillinen Gagan biisi tuo Alejandro. Vaatii ensinnäkin pari kuuntelukertaa, mutta itse olen jo ihan rakastunut biisiin. Ja on Christinankin NMT hyvä. Muutkin uuden levyn biisit kuulsotavat ihan hyviltä, vaikka edelleen ehkä turhan massalta. Mulla tais olla vaan liian suuret odotukset. Ja täytyy ehkä kuunnella ensin koko levy ja tuomita vasta sitten. Vaikka kyllä mä aina tuun Christinaa kuuntelemaan, sillä on niin upea ääni. Ihan sama mitä se laulaa.

Niin ja tuli mieleen:
Joku artisti vois jopa joskus shokeerata laittamalla vaatteet päälleen. Se ois juttu, jota hetkeen ei ois nähty.
Gagakin kun näyttää noita vaatteitaan koko ajan vaan vähentävän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!