sunnuntai 15. marraskuuta 2009

Norja!

Tässä tulisi pientä (tai vähän isompaa?) kuvapostausta Norjanreissusta! Vihdoinkin saan niitä tännekin esille. Facebookista nää on kyllä varmasti jo monelle tuttuja. :D Ja kuvia saa klikkailla isommiks, on taas aika roimasti pienennelty.Eli oli ihan huikee reissu, kuten olen varmaan jo hehkuttanutkin. Kauhee ikävä on niitä tyttöjä ja toivon kovasti, että Follon tanssilinjalaiset pääsee keväällä käymään täällä Suomessa. Tosin vähän mietityttää, että mitä me niille näytetään, kun Norjassa päästiin käymään kuitenkin Oslossa kun se koulu oli siinä ihan tunnin matkan päässä Vestbyssä ja meidän koulu on hei Kälviällä. Et Helsinkiin on tommonen kuuden tunnin junamatka. Eli lähdetäänkö?! Nyt heti? Anyone...?

Tässä nyt ekana maisemakuvia Oslosta ja vähän sieltä Vestbyn ja Follonkin suunnalta. Nauttikaa.Oslossa me käytiin pariinkin otteeseen Norjan vierailumme aikana. Torstai-iltana oltiin katsomassa Jesus Christ Superstar musikaalia kansallisteatterissa. Oli aivan huikea, vaikka norjaksi olikin. :) Perjantaina lähdettiin jo heti aamusta kohti Osloa, käytiin vierailemassa upeassa uudessa oopperatalossa (oltiin kiertokäynnillä ja meidän opas puhui suomea!) ja sen jälkeen käytiin katsastamassa myös kuninkaanlinna ulkoa. Sitten olikin aika syödä ihanassa pikku kahvilassa ja siitä siirryttiin sitten shoppailemaan muutamaksi tunniksi. Löysin kengät ja pari uutta paitaa. Kuvia tulossa näistä myöhemmin. Alla kuvia siis teatterista, oopperatalosta ja kuninkaanlinnasta.

sunnuntai 8. marraskuuta 2009

Kynsitaidetta

Nyt kun olen siis ikäväkseni joutunut luopumaan geelauksista kynsissäni (tai no, onhan mulla vielä yhteensä neljässä kynnessä vähän geelejä jäljellä kun kummatkin kädet lasketaan mukaan), olen koittanut löytää itseni jälleen leikkimästä eri kynsilakkojen kanssa!

Onhan tämä kivaa pitkästä aikaa lakata kynsiä ja olenkin vaihtanut nyt väriä oikeestaan viikottain ja pari uuttakin lakkaa on nyt sen kunniaksi tullut ostettua. Leikin myös vähän hopeatähdillä ja erilaisilla väriyhdistelmillä.

Koitin kovasti kaikkia erilaisia kynsiäni kuvaillakin, mutta kuvausjälki on aika karmeaa, pahoittelut siitä. Mutta ehkä näistä jokin idea välittyy. (?)

La Femme Beaty halpislakkaa, jota sain joskus töistä. Yllättävän hyvää ja kestävää.La Femme Beauty halpislakkaa tuo kultainen ja violetti hilelakkakin on jokin tavaratalon halpista, merkki oli NP.Maybellinen Water Shine Diamonds lakkaa, yksi ehdoton lempparini! (Kestää!) Nro 105 Violet Twinkle.

Ja joo, on ne aika eripituiset, mutta ehkä noi geelittömätkin tosta pikku hiljaa kasvaa ja koitan noita gelillisiä jaksaa aina välillä viilata lyhemmiks.

maanantai 2. marraskuuta 2009

Paljon onnea minulle!

Eli synttärit oli ja meni. Nyt on vanha ja ryppyinen olo. :) Hauska ilta tuli vietettyä sekä Hämeenlinnassa (enkkuvahvistus Jenniinan kanssa!) että Kälviällä. Kälviällä pidettiin oikein huiput halloween teemabileet.

Norjanreissukin on nyt takana ja siellä oli huippua! Kuvia on tulossa kun pääsen oman koneeni kimppuun. Käytiin tutustumassa esim. Oslon oopperataloon. Ja nyt vain odotellaan, että Norjan tanssilinjalaiset tulee käymään Suomessa! Toivottavasti tämä toteutuu keväällä.

Kävin viikonloppuna katsomassa nyt sen kauan odottamani Michael Jackson leffan! Eli nyt katsastettu This Is It. Ja voih, olihan se hieno! Ei ollut kovin suurta yleisöryntäystä täällä Hämeenlinnassa, mun lisäks oli kolme lasta katsomassa perjantaina klo15:15 näytöstä. Menin kyllä katsomaan leffan Maximiin, enkä BioRexiin, jossa varmaan oli vähän enemmän yleisöä. Hesassa on kuulemman ollut aivan täynnä teatterit ja porukka ihan fanaattista. Yleisö on noussut seisomaan leffan alussa, laulanut ja tanssinut koko leffan läpi. Ois sekin kyllä ollut varmasti hienoa kokea. Ja teille vähän fiilisteltäväksi tässä leffan traileri. Käykää katsomassa!