sunnuntai 15. marraskuuta 2009

Norja!

Tässä tulisi pientä (tai vähän isompaa?) kuvapostausta Norjanreissusta! Vihdoinkin saan niitä tännekin esille. Facebookista nää on kyllä varmasti jo monelle tuttuja. :D Ja kuvia saa klikkailla isommiks, on taas aika roimasti pienennelty.Eli oli ihan huikee reissu, kuten olen varmaan jo hehkuttanutkin. Kauhee ikävä on niitä tyttöjä ja toivon kovasti, että Follon tanssilinjalaiset pääsee keväällä käymään täällä Suomessa. Tosin vähän mietityttää, että mitä me niille näytetään, kun Norjassa päästiin käymään kuitenkin Oslossa kun se koulu oli siinä ihan tunnin matkan päässä Vestbyssä ja meidän koulu on hei Kälviällä. Et Helsinkiin on tommonen kuuden tunnin junamatka. Eli lähdetäänkö?! Nyt heti? Anyone...?

Tässä nyt ekana maisemakuvia Oslosta ja vähän sieltä Vestbyn ja Follonkin suunnalta. Nauttikaa.Oslossa me käytiin pariinkin otteeseen Norjan vierailumme aikana. Torstai-iltana oltiin katsomassa Jesus Christ Superstar musikaalia kansallisteatterissa. Oli aivan huikea, vaikka norjaksi olikin. :) Perjantaina lähdettiin jo heti aamusta kohti Osloa, käytiin vierailemassa upeassa uudessa oopperatalossa (oltiin kiertokäynnillä ja meidän opas puhui suomea!) ja sen jälkeen käytiin katsastamassa myös kuninkaanlinna ulkoa. Sitten olikin aika syödä ihanassa pikku kahvilassa ja siitä siirryttiin sitten shoppailemaan muutamaksi tunniksi. Löysin kengät ja pari uutta paitaa. Kuvia tulossa näistä myöhemmin. Alla kuvia siis teatterista, oopperatalosta ja kuninkaanlinnasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!