maanantai 2. marraskuuta 2009

Paljon onnea minulle!

Eli synttärit oli ja meni. Nyt on vanha ja ryppyinen olo. :) Hauska ilta tuli vietettyä sekä Hämeenlinnassa (enkkuvahvistus Jenniinan kanssa!) että Kälviällä. Kälviällä pidettiin oikein huiput halloween teemabileet.

Norjanreissukin on nyt takana ja siellä oli huippua! Kuvia on tulossa kun pääsen oman koneeni kimppuun. Käytiin tutustumassa esim. Oslon oopperataloon. Ja nyt vain odotellaan, että Norjan tanssilinjalaiset tulee käymään Suomessa! Toivottavasti tämä toteutuu keväällä.

Kävin viikonloppuna katsomassa nyt sen kauan odottamani Michael Jackson leffan! Eli nyt katsastettu This Is It. Ja voih, olihan se hieno! Ei ollut kovin suurta yleisöryntäystä täällä Hämeenlinnassa, mun lisäks oli kolme lasta katsomassa perjantaina klo15:15 näytöstä. Menin kyllä katsomaan leffan Maximiin, enkä BioRexiin, jossa varmaan oli vähän enemmän yleisöä. Hesassa on kuulemman ollut aivan täynnä teatterit ja porukka ihan fanaattista. Yleisö on noussut seisomaan leffan alussa, laulanut ja tanssinut koko leffan läpi. Ois sekin kyllä ollut varmasti hienoa kokea. Ja teille vähän fiilisteltäväksi tässä leffan traileri. Käykää katsomassa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!